Harrasteajoneuvoilta vero pois?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Luigi, 16.9.2006.

  1. Luigi

    Luigi Gearhead

  2. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Vain jos asuu seudulla, mutta epäilen aina fossilistejä, harvoin ovat samalla aaltopituudella kuin muuten autoja rakentelevat....
     
  3. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    No eikäku.. kunhan surffailen :odroll:
     
  4. Luigi

    Luigi Gearhead

    Isobroidista voin mennä takuuseen,on jokusen jenkin mies omistanut ja seurannut sivusta velipoikien linttoja ja motoripyöriä.
     
  5. pile

    pile Gearhead

    yksi mieshän ei ihmeitä aikaan saa mutta tuulet ovat onneksi kääntymään päin muutenkin joten mahdollisuudet paranevat koko ajan
     
  6. Jome

    Jome Gearhead

    Mikähän sitten virallisesti katsotaan harrasteautoks?
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ton kaltaisen asetelman eteen on järjestöjen puolesta tehty työtä jo vu9osikausia, ja saatu myös jotain aikaan. Tollaset vähäpätöiset asiat kuitenkin etenee valtion hallinnossa hitaasti, ne on nopeimmillaankin vuosien projekteja, mutta mun käsityksen mukaan monet jutut tulee muuttumaan parempaan suuntaan harrasteautoilijan kannalta lähivuosina. Ilman tulevien kansanedustajien apuakin. Myös harrasteautomääritys olis tulossa lakiin, ja rakennemuutosten suhteen on ihan viralliset tahot käyneet mallia hakemassa ruotsista ja englannista, kuolemma reilu puoli vuotta kestänyt tutustumisjakso miten asiat ko. maissa hoidetaan.
     

Kerro tästä muillekin!