Harrasteauto näyttely 1.5.2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 18.1.2008.

 1. supo

  supo Gearhead

  Juuri varmistui että saamme käyttöön parkkihallin käyttöön vapun päiväksi eli pidämme taas HARRASTEAUTO näyttelyn vapun päivänä 1.5.2008 vuorikadun parkkihallissa.Kaikki näyttelyä koskevat asiat ja kysymykset voi laittaa minulle yv:nä.
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Tarjoa autoasi näyttelyyn vapun päivänä.Ilmoitukset minulle yv:nä.Kaikki näyttelyä koskevat kysymykset minulle.Terv:Kari Laitinen Ps.Korvaukset ovat ruhtinaaliset eli vapun päivänä saupi Kähkösen parempoo lihakeittoo ja parempoo Anna osaston kahvia sekä hyvvee mieltä.
   
 3. Bongo

  Bongo 1st gear

  Olko se harrasteaatonäättely vai jenkkiharrasteaatonäättely.

  Jäi hiukan epäselväksi viime vuonna...Olko se harrasteaatonäättely vai jenkkiharrasteaatonäättely.
  Hallissa ol viimeksi tyhjee ja korviin kantaatu että ei kaikki kelevanneet ja jopa jiänä vastaamatta että kelepooko vai ei..liekkö perree.
  Sitä on kuulema ollut liikkeellä myös muissa "harrasteaatonäättelyissä"
  Ihan vuan sen takia jotta onko oikee näättely vai ihan sellanen pikkanen kuppikunta tyylinen ,sen mukkaan ossoo olla tulematta tai tulla
   
 4. supo

  supo Gearhead

  Terve,tuskin olisi sopinut enempää autoja
  tai mopoja näytille että pitäähän ne MAKSAVA kansa päästä liikkumaan näyttelyssä.Tuleva näyttelykalusto on harrastekulkuneuvoja ja saattaa olla euro/japsi ja jopa amerikkalais valmisteisia joko auto/pyörä/vene.Kyseessä on HARRASTEAUTO näyttely joten saattaa siellä olla monta kuppikuntaa kun ANNA osaston kuppilassa nauttii hyvästä kahvista ja muista antimista.
   
 5. Bongo

  Bongo 1st gear

  No noo hiukan höpöpuhetta ettei olis sopinut enemmänkin mutta kai se on sitten niin että pitää MAKSAVILLE asiakkaille olla sitä tilaa käpötellä.
  Ymmärettäväähän se on jos tiloissa tulee "kattovastaan "...
  Mutta pitää sitten vapauttaa sitä omalta osalta 5:n renkaan potkijan edestä...
  Mutta onko ihan euro/japsi:a näytteillä se saattaa jäädä kuulopuheitten varaan ja onha niitä gallerioita mistä sitten katsoa mänkö uhon mukkaan...
   
 6. Katjuska

  Katjuska 1st gear

  Minneköhän se Bongo olis ne enemmät autot survonu sinne halliin? Melko tiiviissä ne siellä oli. On nimittäin ihan totta, että pitää olla myös tilaa immeisten kävellä, ja kuvatakin sitä näytillä olevaa kalustoa. Veemäistä se on liikuskella, jos koko ajan tönitään ja pitää varoo, ettei autoja kolhi :mad:

  Ei ne tainnu viime vuonna kaikki näytillä olleet amerikkalaisvalmisteisia olla. Ja on vissiin turha taas alottaa sitä kinaamista, että mitä autoja siellä oli ja mitä sinne kelpuutetaan ja syrjitäänkö joitakin jne. Siitähän jo tällä foorumilla viime näyttelyn jälkeen käytiin jonkinmoinen keskustelu, tapahtuman nimeäkin ois pitäny uusiks laittaa.

  Ei muuta kun autoja tarjolle, toivottavasti tarjontaa on niin paljon, että kaikki ei mahdu! Sehän kertoo siitä, että harrasteautoinnostusta ja kalustoa löytyy - ja eikös se ole kaikkien mielestä hyvä!?!?
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Pientä päivitystä:aattoiltana STREET BAR 41 järjestää näyttelybileet ja tulee pari bändiä soittamaan.Bändit ovat Mystery Train,Flatbroke Trio ja Slapping Handlers ja liput 7 ekua ja näytteilleasettajat ilmaiseksi.Tämän tilaisuuden järjestää siis STREET BAR 41 ja päivämäärä 30.4
   
 8. supo

  supo Gearhead

  Homma lähenee,oletko valmis pieniin talkoisiin alkaen klo 16.00 30.04.2008.Silloin aletaan siivoomaan parkkihallia ja rakentamaan näyttelyä pystyyn.Kaikki ahkerat sukupuoleen katsomatta tervetulleita tekemään näyttelyä!!!Pieniä hommia aletaan tekemään jo aamupäivästä ja jatketaan hommia niin pitkään kun on valmista.Näyttelymainoksia on jaossa kerhon tallilla ja niitä saa laittaa luvallisille paikoille ja otetaan näyttely jälkeen pois.KIITOS kaikille jo etukäteen.Ps.otetaan vielä yhteyttä kaikkiin näyttelyasettajiin ennen näyttelyä.
   
 9. supo

  supo Gearhead

  Näyttely lähestyy,oletko valmis???
   
 10. supo

  supo Gearhead

  Reilu viikko H-hetkeen,oletko valmis!!!
   
 11. supo

  supo Gearhead

  Näyttelymainoksia saatavana kerhon tallilla,homma lähestyy ja tänään näyttelyyn liittyviä kokouksia klo 18.00 alkaen,kaikki innokkaat ja vapaaehtoiset liikkeelle.
   
 12. supo

  supo Gearhead

  Pitkämatkalaisten matkapölyt voi huutasta paikanpäällä siis autojen päältä!!!Enää muutama päivä h-hetkeen!!!!
   
 13. supo

  supo Gearhead

  Autot ja muut näyttelyyn ajoneuvot tulevat klo 19.00 alkaen voi tuoda halliin.
   
 14. supo

  supo Gearhead

  Eli kerrataan tämä homma:30.4 Klo 16.00 alkaa parkkihallin siivous ja puunaus,tähän saa osallistua kaikki halukkaat vapaaehtoiset ja näyttelyyn tulevat autot ja moottoripyörät ja muut vermeet klo 19.00 alkaen.Näyttelyyn tuovat näytteilleasettajat pääsevät Street Bar 41:seen ilmaiseksi sisään jossa rokkia monen bändin voimin.
   
 15. supo

  supo Gearhead

  Tänään se sitten alkaa nimittäin näyttelyhommat,tervetuloa joukkoon ahkeraan!!!!Jos sulta puuttuu jäsenkortti,tytöillä on lista maksetuista jäsenmaksuista lipunmyynnissä,saat jäsenkortin näyttelystä!!Tilatut hupparit ja T-paidat myös!!!
   
 16. Juze86

  Juze86 2nd gear

  Monenkos aikaan siellä huomenna on se näyttely?
   
 17. Tupis

  Tupis 3rd gear

 18. supo

  supo Gearhead

  Kiitos kaikille mukana olleille niin maksavina katsojina kuin talkooväki.KIITOS!!!!
   
 19. Liisa62

  Liisa62 1st gear

 20. kuula

  kuula Gearhead

Kerro tästä muillekin!