Harrasteautotapahtumia Turussa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Autopelien ystävä, 25.5.2005.

  1. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    mä kävin viime vuonna porista asti autosaloonissa.. tosin voittamani ilmaislippu kannusti kauheesti. tänä vuonakin olisin kyllä tullut ihan omin rahoin.

    kustomit jäänyt kahtena vuonna töiden takia menemättä.. täksi vuodeksi tein päätöksen että nyt lähen kattoon.. ja perkelek. ovatkin tauolla .hah.

    mut jos ens vuonna sitten.
     
  2. oolanti

    oolanti Gearhead

    Ei kun joka kuukauden viimeinen tiistai on Mobilistien "organisoima" Kupittaan ajoneuvoiltamat, ei cruising. Tosin me jenkkiautoilijat (tai siis osa) jatketaan Kupittaalta Aurajoen rannalle jätskille ja ohrapirtelölle ja tietty cruisailumeininkiä myös :)
     
  3. 1300TI

    1300TI 2nd gear

    No hyvä että korjasit, en ole valitettavasti pariin vuoteen käynyt kun kesät ovat menneet taloa laittaessa, niin muistin väärin.
     
  4. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    eipä noissa keskellä viikkoa olevissa tapahtumissa ehdi käymään kuin maksimissaan kerran kesässä. eli silloin kun on loma.
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Se on juuri noin.
     
  6. Pate

    Pate Gearhead

    Kaikki puuhamiehet ja -naiset ovat tervetulleita Kiertokanki ry:n toimintaan ja sen kautta järjestämään Turku Kustom Show:ta 2018 ! Viestiä voi laittaa ja rohkeimmat soittaa: 040-56 28 909 / Pate

    WP-Katsastus järjestää la. 6.5. perinteisen harrasteajoneuvopäivän, jossa voi käydä harrastepelinsä leimaamassa kesää varten. Tontilla myös takakonttikirppis harrastajille. Tsekkaa WP:n sivut.
     
  7. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Turuusko ajellaa kesäisi joka viikonloppu?
     
  8. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Lisätty Googlen kalenteriin!
     
    arskazone tykkää tästä.
  9. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    10.6 Piikkiössä Tractor Pullingia. Se onkin Turun suunnan mielenkiintoisin moottoritapahtuma tänä suvena.
     
  10. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Ja hyvissä ajoin,2018!

    Turku AutoSaloon 21.4.2018

    Vuonna 2017 on tapahtunut hyvin paljon muutoksia ajoneuvotapahtumien saralla. Pääsiäisen American Car Show muuttuu kolmipäiväiseksi ja Turun suunnalla välivuoden pitää Turun kovin kustom tapahtuma eli Turku Kustom Show.

    Haluamme omalta osaltamme olla edesauttamassa Turun Seudun autokulttuurin hyvinvointia, mutta tausta-asiat ovat kokoluokassamme hyvin isoja ja kun tämä on järjestäjillekkin vain harrastus [​IMG]:)
    Emme halua pitää ajoneuvonäyttelyä vain pitämisen riemusta, sen verran rankkaa hommaa on näyttelyn pito muutaman ihmisen voimin läpi vedettynä.

    Sen sijaan missiona on pitää yllä Turun seudun ajoneuvokenttää, josta on vuosikymmenten puuttunut pitkäjänteinen tasokas ajoneuvonäyttely, millaiset ovat Helsingillä, Tampereella ja Oululla.
    Siitähän tämä projekti on aikanaan käynnistynyt kun Auto & Motor Show peruttiin vuonna 2007 ja AutoSaloonin pääjärjestäjä päätti tuolloin alaikäisenä, että vastaavat tullaan tulevaisuudessa pitämään Turussa.

    Tässä on myös onnistuttu, kiitos teille siitä!

    Pidämme siis vuonna 2017 välivuoden näyttelyn pidosta ja käytämme energian rakentaaksemme sellaisen vuodelle 2018. Kiitos siis sidosryhmille, yrityksille, kävijöille ja tärkeimmälle voimavaralla, eli kaikille ketkä ovat vuodattaneet hikeä tapahtuman onnistumiseksi.

    Klikkaa siis itsesi HETI vuoden 2018 eventtiin mukaan!
    Tulossa varmasti jotain mitä ketään ei ole vielä Suomessa aiemmin tehnyt!

    Ps. Emme suinkaan lepää laakereillamme vuonna 2017, vaan idea mylly pyörii kovempana kuin koskaan. Jos haluat mukaan ideoimaan ja tekemään messuja työryhmään joka starttaa syksyllä, heitä mailia: info@autosaloon.fi

    -Niko
     
    CoolKustom ja Elky70 tykkäävät tästä.
  11. sectoid

    sectoid Gearhead

    Mua kiinnostaisi lähteä katsomaan Tractor Pullingia. Pitää katsoa jos lähtisi kun ei ole edes kaukana.
     
    Muokattu: 5.4.2017
  12. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    se on mukava laji, kun näkee helposti koko radan tapahtumat. ja dieselin savuhan on aina hienoa.

    ainoa että joskus tuntuu, että on hieman kallis sisäänpääsy... Kuitenkaan puitteet ei ole niin järin erikoiset. sänkipelto jossa saa seistä.
     
  13. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    ois kyllä mukavaa jos täällä turussaki ois jotain cruisinkeja enemmä
     
  14. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Niin kuollutta ja nuivaa on ollut niin pitkään kuin muistaa ja tulee varmaan olemaan, itse lähden mieluummin esim. Lahteen tai Hki, Vantaa cruisingeihin vaikka jotain spektaakkelimaista yhtäkkiä järjestettäisiinkin Turussa.
    Meno hyvä, eikä ole ihmiset niin kyrpiä sielläpäin.;)
     
  15. MMS

    MMS 1st gear

    Vappuna Kauppakeskus Myllyssä Mylly Motor Show, joka järjestetään jo 13. kertaa. Tänä vuonna samanaikaisuus Pirkkahallin tapahtuman kanssa verottaa V8-osallistujia, mutta muutamia helmiä on kuitenkin esillä. Ajoneuvoja tulossa esille liki sata ja muuta oheistapahtumaa on myös tarjolla. Löydät tapahtuman fb:sta ja Instagramista. Nettisivut avautumaisillaan ja tv-spotti alkaen ma 24.4. Järjestäjinä toimii autokärpäsen pureman jo lapsina saaneet ja monipuolisen kokemuksen omaavat konkarit Matti Lahtila ja Satu Lautkankare. Tulkaa tutustumaan tapahtumaan, jos se on vielä vieras ja sitten keväällä 2018 ehkä jo omaa ajoneuvoa tarjoamaan esille. Tervetuloa!
     
  16. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    radalle.com artukaisissa samaan aikaan kuin WP:n tapahtuma liedossa. Ei siellä paljon jenkkejä ole, vaikka kumiakin sais mennä polttaa :)
     
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    En tiennyt että Kalle Kustaa on Fordhomo.
     
  18. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Aletaan jo mainostamaan Kesä-Heikkiä, eli kaikki kynnellekykenevät rompetorille Sunnuntaina 4.6 Turun Mobiilimäellä!

    Meidän myyntipisteestä löytyy osia mm. Aspeniin, Caminoon, Malibuun, Fiat 127:n, Vauxhalliin ja US Fordiin! Siis kaiken muun pas#an lisäksi. :cool:
     
    arskazone tykkää tästä.
  19. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Huomenna Kesä-Heikki.. :)
     
  20. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ei mene autonosat kaupaksi rompetorilla..
     

Kerro tästä muillekin!