Harvest Run SU 17.9 !!!!!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja VSOP, 5.9.2017.

 1. VSOP

  VSOP Gearhead

  HARVEST RUN la 9.9.2017:

  Startti klo 16:00 Järvenpäästä A-katsastuksen parkkikselta ( Mikonkatu 10, J:pää)

  Mutkien kautta ja maantieteellisesti historiallista kohdetta sivuten/poiketen ajelemme n.90 km pituisen reitin päätyen Lahden Cruisinkiin, johon arvioitu saapumisaika n. 18:00. Tankkaus- ja tyhjennystauot tarpeen mukaan. Tällä hetkellä säätiedotus näyttää hyvää, mutta säävarauksella silti. Tulkaa mukaan kurvailemaan !

  **** Ja btw kerhon jäsenfoorumilla jo infoa pikkujouluristeilystä wink wink ************
   
 2. VSOP

  VSOP Gearhead

  Ace Cornerille jo etukäteen kiitokset loistavasta yhteistyöstä, saamme Cruisingparkkikselta oman alueen.
   
 3. VSOP

  VSOP Gearhead

  HOX HOX !!!!!! TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ 9.9.2017 HARVEST RUN PERUUTETTU.

  Amerikassa möyryää Irma-hurrikaani ja meitä kiusaa Irman huomattavasti kesympi pikkusisko, reilut Mielikki-sateet. Sadetutkan mukaan pks-Lahti-akselilla sateet lakkaavat vasta yöllä klo 3:00 paikkeilla. Siirretään suosiolla Harvest Run viikolla eteenpäin, uusi starttiaika ilmoitetaan pikimmin.

  Lahteen sitten vaikka keväällä WTF Runin puitteissa !
   
 4. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Ilmotelkaa meillekkin näistä kun me siellä kuitenkin käytännön liikenteenohjaukset hoidetaa :)

  -Tatu
  Cruisingnight ry
   
 5. VSOP

  VSOP Gearhead

  Jep. Yritetty infota joka suuntaan. Riku on tietoinen, kun hänen kanssa oli aiemmin sovittu tulosta. Sä olisi karsinut kaikki katottomat ynnä monta muuta, joten keväällä sitten isommalla köörillä Lahteen.
   
 6. VSOP

  VSOP Gearhead

  Kuten otsikossa seisoo, niin Harvest Runin uusi päivämäärä su 17.9. Starttiaika 13:00 ja lähtöpaikka sama kuin alunperinkin eli Järvenpäästä A-katsastuksen parkkikselta ( Mikonkatu 10). Kierrellään runsaan tunnin lenkki ja mennään kaffeelle. Kuivaa ja aurinkoista tilattu !
   

Kerro tästä muillekin!