HARVEST RUN

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja dirty, 24.8.2008.

  1. dirty

    dirty 1st gear

    Näin keskelle kesähelteitä lyhyt ilmoitus syksyn runista eli Harvest Run starttaa taas lauantaina 13.9 Hyrylästä. Kuvio etenee vanhan kaavan mukaan mutta lisää infoa myöhemmin. Huomatkaa myös että samana päivänä on pohjanmaalla asiallinen swappi Vintage Rust !! Alan miesten swappi jota tällä kevyellä ajelulla ei ole suinkaan tarkoitus saboteerata.
     
  2. BBC

    BBC Guest

    Tapahtumia

    Hyvä että riittää tapahtumia ja kaikkiin riittää osallistujia, se on varma.
    On niin pirunmoinen homma kerätä kamat muutaman tunnin takia swappiin peräseinäjoelle, joten taidan pitää kellaritallillani/firman varastossa avoimien ovien päivän, jos joku jotain tarvii niin samalla voi käydä katsomassa Ruukintie 47, Seinäjoki.

    Auliz

    uudet kotisivut avautuu ku muutot ja muut hommat saanu pois alta.
     
  3. nash

    nash 3rd gear

    Entäs alan naiset? :argue: :poff:
     
  4. Ape Hanger

    Ape Hanger 1st gear

    Asiasta/ajankohdasta on sovittu Dirtyn kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä jo ajat sitten. Sopivia viikonloppuja on vain niin vähän, että väkisinkin sattuu päällekkäisyyksiä. Toivottavasti molempiin tapahtumiin sattuu hyvät kelit.


    t. Jussi A.
     
  5. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Oliko she Shellin pihalta, vai mikäkö she oli?

    Oliko she kello jotain, vai mitä she oli?


    - Mano -
     
  6. dirty

    dirty 1st gear

    Lyhyt päivitys. Lähtöpaikka on siis she shama eli Hyrylän Shellin piha ja männät laitetaan heilumaan siinä yhdentoista pintaan. Karttoja ei tänä vuonna ole jaossa mutta reitti suuntautuu viime vuoden tapaan Nikkilän kautta Pornaisista Monninkylään kaffelle. Siitä jatketaan 55:sta Porvoon suuntaan, josta pikkuteiden kautta kohti Kalkkirannan pääterastia. OD:ta lukevat laittaakaa infoa rodikavereille. Nähdään launtaina. Ei säävarausta koska poutaa on tilattu !!!
     
  7. dirty

    dirty 1st gear

    Kiitokset runsaasta osanotosta. Mikäpä oli ajellessa syysaurigon yrittäessä lämmittää. Tosin ilmassa oli yllättäen runsaasti savua :)
     
  8. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Joku varmaan polteli roskia...
     
  9. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Se savu ei tullut mun syyläristä.


    - Mano -
     
  10. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    No oliko siel muitaki ku marjanpoimioita!Tää marjanpoimia ei tohrinnu lähtee ajelee!vitosen lämpötila ei houkutellut lähtee kurvailee roadsterilla parii sataa kilsaa etenkään kun koko perjantai päivä kului 25 metrin korkeudessa navakassa itätuulessa saimaan rannalla siltanostorin kiskoja hitsaillen
     
  11. lake ender

    lake ender Gearhead

    Tenavatkin tykkäs pärinästä. Tai no pullasta ehkä mielummin :odroll:
    Loppuun asti ei viitsitty ajaa, olihan sitä naperoille jo tossakin. Kiitos mukanaolleille, ilman osallistujia moinen ajelu ei olis mitään.
     

Kerro tästä muillekin!