Hassu Corvette e-bayllä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Fastback, 28.4.2008.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

  2. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Varmaan läyhä "tee se itse" versio tästä...

    [​IMG]
     
  3. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Jep..

    http://www.seriouswheels.com/cars/top-1 ... tte-SS.htm


    Oliskohan tuo joku teese itse versio 1963 > up koriin perustuen? Muuten onko simuissa vikaa, mutta kori näyttää vinolta edestäpäin ? Vasen puoli ylempänä?

    Ja tuolla kuvia uudelleen 1959 Sting Rayksi koritetusta protosta http://www.conceptcarz.com/view/photo/7 ... Photo.aspx

    Paljon samaa, mutta tuulilasi ei täsmää..

    Olisiko Stingray -proto replica? Tehty 1963> up korisen pohjalta?
     
  4. electra1

    electra1 Gearhead

    Näyttää kyllä "hieman" kierolta tuo tuulilasi/ konepelti linja eestäpäin tarkasteltuna...tai kuvat hämää. Mutta ihan mukavan näkönen muuten! Sporttisen oloinen sohvapenkkikin :poff:
     
  5. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Toi on jonkun kötöstys. Mun mielipide on että sopii tohon kuosiin, siis antaa maatua vaan lisää.. tosin tuskimpa tuo on corvette alunperin ollutkaan , joten siinä valossa se näyttää tietty vähän paremmalta..

    Juu kiero se on.
     
  6. M

    M Gearhead

  7. santtuv

    santtuv Gearhead

    Siellähän näkyi äkkisestään lukevan muuli eli tuohan on vaan hutaisemalla tehty hiukan sinne päin, johon on mallattu moottoria ja testattu alustaa yms.
    Käyttäähän ne vieläkin jossain tehtaan testiradalla noita "muuleja"(jossain moottoriohjelmassa näytettiin kun oli ängätty hipo-moottori samanlaisen alustan omaavaan karvalakki malliin ja äijä sillä siellä radalla leikki)
    eli kasa pazkaa?! :D tai jos välttämättä haluaa jokkisauton joka näyttää etäisesti corvetelle? :lol:
     
  8. timo.t

    timo.t Gearhead

    Tuntuu ainakin joku tuosta jotakin tietävän ainakin hinnan puolesta, jos ei sitten ole vedätys päällä.
     
  9. Fastback

    Fastback Gearhead

    kai se vedätys on, aito muulista pyydettäisiin 100.000 usd.
     
  10. timo.t

    timo.t Gearhead

    Niinpä en hokannukkaan että 200$ oltiin lähdetty. No eipä ainakaan nuiden kuvien mukaan uskaltas mitään tarjota, varsinkaan kun kyseessä on lasikuitu-). Peilit ja ratti ainakin tuntus yks kaks hiukka uudemmilta, sohvapenkki sportti vehkeessä kans hiukan kummallinen. Pyöreet etuvalot taas antas vinkkiä vähän vanhemmasta customoinnista. Täytynee seurata miten äijän käy.
     
  11. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

  12. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    A sucker to fool is born on every second.. Joo ilmeisesti 60-luvun alun Sting Ray replicakori C1 veten rungolla.. Tuolla oli pari tarjokas pajan nimeä, jotka moisia leipoivat. Homma loppui korien huonoon laatuun > siis ei se keulan vinous ihmetytä :poff: . Tuhkakuppi vuoden 66 mallista, kuten bensatankin korkkikin. Sivumarkkerit 68 Moparista.. Näin tarkkasilmäiset tuolla havainnoivat.

    Joku aika osuvasti totesi, että ei taida olla Mercedes SKK tuossa vieressä, vaan VW -kitt car. Se voisi viestiä jotain.. Joku saa aika kalliin jokkisauton..
     
  13. ata

    ata Gearhead

    Tuolla oli tosiaan auto tunnistettu, Fiberfab-nimisen valmistajan (huonolaatuiseksi) kit car-koriksi joka on esittävinään Sting Ray-kilpa-autoa (joka oli tehty sen SS muulin alustalle ja joksi tuon myyjä sitä väittää vaikka aito on olemassa muualla ja niitä on tehty vain yksi). Englannissa oli tehty tuollaisesta Fiberfab-korista oikean Sting Rayn replica aika suurilla muutoksilla siihen kitcar-koriin ja uskoisin että kyseisen auton omistaja on tunnistanut tuon kitcar-korin varmaan oikein.

    Case closed. :)

    Koskahan joku alkaa myydä esimerkiksi Pilgrim Sumo Cobraa aitona AC Cobran prototyyppinä jota "vain ensin tehtiin Taunuksen moottorilla ja akseleilla"... :)
     

Kerro tästä muillekin!