Hassu Corvette e-bayllä

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Fastback, 28.4.2008.

 1. Fastback

  Fastback Gearhead

 2. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Varmaan läyhä "tee se itse" versio tästä...

  [​IMG]
   
 3. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Jep..

  http://www.seriouswheels.com/cars/top-1 ... tte-SS.htm


  Oliskohan tuo joku teese itse versio 1963 > up koriin perustuen? Muuten onko simuissa vikaa, mutta kori näyttää vinolta edestäpäin ? Vasen puoli ylempänä?

  Ja tuolla kuvia uudelleen 1959 Sting Rayksi koritetusta protosta http://www.conceptcarz.com/view/photo/7 ... Photo.aspx

  Paljon samaa, mutta tuulilasi ei täsmää..

  Olisiko Stingray -proto replica? Tehty 1963> up korisen pohjalta?
   
 4. electra1

  electra1 3rd gear

  Näyttää kyllä "hieman" kierolta tuo tuulilasi/ konepelti linja eestäpäin tarkasteltuna...tai kuvat hämää. Mutta ihan mukavan näkönen muuten! Sporttisen oloinen sohvapenkkikin :poff:
   
 5. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  Toi on jonkun kötöstys. Mun mielipide on että sopii tohon kuosiin, siis antaa maatua vaan lisää.. tosin tuskimpa tuo on corvette alunperin ollutkaan , joten siinä valossa se näyttää tietty vähän paremmalta..

  Juu kiero se on.
   
 6. M

  M Gearhead

 7. santtuv

  santtuv Gearhead

  Siellähän näkyi äkkisestään lukevan muuli eli tuohan on vaan hutaisemalla tehty hiukan sinne päin, johon on mallattu moottoria ja testattu alustaa yms.
  Käyttäähän ne vieläkin jossain tehtaan testiradalla noita "muuleja"(jossain moottoriohjelmassa näytettiin kun oli ängätty hipo-moottori samanlaisen alustan omaavaan karvalakki malliin ja äijä sillä siellä radalla leikki)
  eli kasa pazkaa?! :D tai jos välttämättä haluaa jokkisauton joka näyttää etäisesti corvetelle? :lol:
   
 8. timo.t

  timo.t Gearhead

  Tuntuu ainakin joku tuosta jotakin tietävän ainakin hinnan puolesta, jos ei sitten ole vedätys päällä.
   
 9. Fastback

  Fastback Gearhead

  kai se vedätys on, aito muulista pyydettäisiin 100.000 usd.
   
 10. timo.t

  timo.t Gearhead

  Niinpä en hokannukkaan että 200$ oltiin lähdetty. No eipä ainakaan nuiden kuvien mukaan uskaltas mitään tarjota, varsinkaan kun kyseessä on lasikuitu-). Peilit ja ratti ainakin tuntus yks kaks hiukka uudemmilta, sohvapenkki sportti vehkeessä kans hiukan kummallinen. Pyöreet etuvalot taas antas vinkkiä vähän vanhemmasta customoinnista. Täytynee seurata miten äijän käy.
   
 11. HornetRWB

  HornetRWB Gearhead

 12. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear


  A sucker to fool is born on every second.. Joo ilmeisesti 60-luvun alun Sting Ray replicakori C1 veten rungolla.. Tuolla oli pari tarjokas pajan nimeä, jotka moisia leipoivat. Homma loppui korien huonoon laatuun > siis ei se keulan vinous ihmetytä :poff: . Tuhkakuppi vuoden 66 mallista, kuten bensatankin korkkikin. Sivumarkkerit 68 Moparista.. Näin tarkkasilmäiset tuolla havainnoivat.

  Joku aika osuvasti totesi, että ei taida olla Mercedes SKK tuossa vieressä, vaan VW -kitt car. Se voisi viestiä jotain.. Joku saa aika kalliin jokkisauton..
   
 13. ata

  ata Gearhead

  Tuolla oli tosiaan auto tunnistettu, Fiberfab-nimisen valmistajan (huonolaatuiseksi) kit car-koriksi joka on esittävinään Sting Ray-kilpa-autoa (joka oli tehty sen SS muulin alustalle ja joksi tuon myyjä sitä väittää vaikka aito on olemassa muualla ja niitä on tehty vain yksi). Englannissa oli tehty tuollaisesta Fiberfab-korista oikean Sting Rayn replica aika suurilla muutoksilla siihen kitcar-koriin ja uskoisin että kyseisen auton omistaja on tunnistanut tuon kitcar-korin varmaan oikein.

  Case closed. :)

  Koskahan joku alkaa myydä esimerkiksi Pilgrim Sumo Cobraa aitona AC Cobran prototyyppinä jota "vain ensin tehtiin Taunuksen moottorilla ja akseleilla"... :)
   

Kerro tästä muillekin!