Hattuhyllyn "maalaus"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Bluestone, 1.8.2015.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Kyseessä 60 luvun loppupuolen GM tuote, sen pahvinen hattuhylly on menettänyt sinisen värinsä lähes kokonaan, pinta on ikäänkuin maalattua/pintävärjättyä pahvia/kovalevyntapaista. Onko kukaan maalannut ko pahvia?? Millaisella maalilla??
    Kun muuten pahvi on ehjä niin kehtais sitä poiskaan repiä käsittelyä varten jotenkinhan se on liimattu paikoilleen, eli jotenkin pensseli, tela, töpöttely linjalla oliskos onnistumisen mahdollisuuksia??? :-?
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mahtaisiko onnistua nukata se?
     
  3. f34

    f34 Double Gearhead

    VHT:n verhoiluvärillä olen aikanaan onnistuneesti värjännyt.
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Lienee hyvin samantapaisia tuon ajan hyllyt. 68 Polarassani oli vastaavaa pahvia ja ihan halpa hallin kili-kali mustalla ruiskuttelin kun musta oli alunperinkin. Toki useampi pullo meni, mutta ok siisti.
     
  5. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Kyllä se jokatapauksessa irti pitää ottaa käsittelyn ajaksi. Yritä katsoa kontin puolelta, onko jollakin klipseillä vaan kiinni? Ja tuohan on helppo tehdä uusiksi kovalevystä, vanerista tms. mallin mukaan.

    Jotkut päällystää nuo keinonahalla tai aidolla nahalla. Tulee erittäin siisti, eikä ole vaikea tehtävä.
     
  6. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ite maalasin samalla SEM:in vinyylimaalilla millä muutkin sisäosat ja hyvä tuli. Pahvi oli siis uusi, mutta väärän sävyinen.
     
  7. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    En ottanut hattuhyllyä pois maalausta varten, onnistui ihan paikoillaan. Askartelukulmasta löytyi pahville (ja puulle yms huokoiselle pinnalle ) tarkoitettua vesiliukoista maalia ja vielä juuri sopivaa mattasinistä. Teippasin suojaan pahvin ulkopuolella olevat sail panelin alaosat, ikkunan sisälistat ja hyllyn etureunan sekä kajarin ja puhaltimen ritilän. Sitten vaan vedellä ohennettua maalia pienellä 4cm leveällä vaahtomuovitelalla ja vaahtomuovisella "pensselillä" pahvin pintaan pari kerrosta....ja vot tuli kuin uusi :D:cool:
     

Kerro tästä muillekin!