Hauskoja kilpiä ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Futurage, 23.10.2009.

 1. Imperial413

  Imperial413 1st gear

  Tänään näin pääkaupunki seudulla hinausauton jonka rekkari TOW-1. Lahdessa oli ainakin 90-luvun lopulla punaisessa Trans Sportissa rekkari RAU-10 eli Raute Oy:n auto.
   
 2. shark

  shark 3rd gear

  Tarua vai totta.Yks kaveri sanoi sen työkaverin vieneen autonsa työkomennuksen ajaksi Losiin.Oli silloin noita rotumellakoita siellä poliisin käytöksen vuoksi.

  Eihän Suomipoika kaikkea voi tietää.Ajeli rauhassa ja pysähty janoissaan kaupan eteen.Tietty synkältä näytti ympäristö,mutta jano voitti ja sisälle.
  Ulos tultuaan ihmetteli mitäs nyt kun auton ympärys mustana väkeä??

  Oli paikallisille valistamista,miten sattuikin ajamaan valkoisella Porschella jonka rekkari oli KKK-jotain :rotfl:
   
 3. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Pari viikoa sitten ko. Jaguarin Tampereella bongasin.
  Täällä läntisellä uudellamaalla on useammankin kerran tullut vastaan Mazda, jonka kilpi on RED-6. Malli ja väri lienee helppo arvata.
  Viitisen vuotta sitten Nummenkylän radioaseman tienoilla piti majaa matkailuauto, jossa ELV-15.

  Tuolla aikaisemmin mainittuja mallimerkintään sopivia numeroita (240, 740, 911 yms) on saanut 80-luvulla hyvien suhteiden tai supliikin avulla ilman lisämaksuja.
  Mitenkäs paljon muuten löytyy jenkkejä, jossa numeroksi on osunut esim. vuosimalli tai moottoritilavuus sattumakilpenä ilman lisämaksuja?
   
 4. paja1

  paja1 Gearhead

  ^mä sain avo capriceen vuosimallin mukaisen kilven kun nätisti pyysin paikallisen konttorin tytöiltä :wink: kilveksi tuli JJU-73. koitin kyllä jos ois saanu CCC-73 (chevrolet caprice convertible) mut se ei onnistunu.
   
 5. lincoln

  lincoln 1st gear

  Hieman off topic mutta onkos täällä jollain noita uudehkoja mustapohjaisia CYG-xx kilpiä autossa ,ei muuten mutta kun itelle tuli rekisteröinnin yhteydessä muutama vuosi aikaa ihan sattumalta CYG-1 ?
   
 6. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  mazda on aina tehny noita.. ammoisista ajoista lähtien.

  noita kutosia oon nähny ainakin MUN-6 ja UUS-6..
   
 7. Raameli

  Raameli 1st gear

  Meillä oli joskus äiteellä aikoinaan riikeli polo, minkä rek oli OPE-10. Ja sattumoisin äiti on vielä opettaja :odroll: :lol:
   
 8. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Tänään Lahdessa vt12:lla länteen päin ISO-8....
  Joo, Scania 450, 15,6 litraa ja 548 heppaa 8)
   
 9. fmila

  fmila Gearhead

  No laitetaas tähän sit yks "nurinkurinen" tapaus omasta kilven vaihdosta reilu 35v sitten. Aikoinaanhan piti kilpi uusia jos auto vaihtoi paikkakuntaa (siis lääniä). Sitten ne poisti tuon pakon/mahdollisuuden ja nuo läänin tunnukset poistui samalla uusista kilvistä. No ostin sen muutoksen jälkeen satakunnasta Dartin , jossa oli siis T-alkuinen kilpi (Turun- ja Porinlääni). Sehän ei mulle kelvannut millään, joten menin sit Sturenkadulle, vanhalle Kyttikselle poistamaan sen ensin rekisteristä ja sit menin takas jonon päähän ja rekisteröin sen uudelleen. Täähän oli jyrkästi kiellettyä, niin piti vähän temppuilla et onnistui ja sopivasti sattui myös virkailija vaihtumaan tiskin takana.

  Ai miksikö se T-kilpi ei kelvannut?? No kun olin just päässyt INTstä ja se kilpi oli TJ-170 ja sitähän ei kestänyt millään :mad: :mad: Olis kaverit varmaan kettuillu, etkö sä vielläkään päässyt sieltä INTstä pois :rotfl: :rotfl:

  No ajat muuttuu ja halut sen mukana. Nythän on muodissa saada nuo auton vanhimmat kilvet takas ja mustapohjaisiin. Silloin kävi päinvastoin. Mustapohjaiset vaihtuii "uusiin" valkopohjaisiin NP-70 kilpiin, olikohan se sit kauheesti parempi :-? :-? Ainakin se silloin tuntui hienolta
   
 10. 69

  69 Gearhead

  AI. Mää luulin et Ojasen Janne olis tullu kotio päin.
   
 11. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Lohjalla bongattu silloin tällöin Audi, jonka kilpi voisi paremmin sopia johonkin isolohko Chevyyn: JEP-454
   
 12. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Loppukesästä bongasin Hyvinkäällä ihan tuiki tavallisen 90-lukulaisen Renaultin tms. jonka rekkari oli TIS-517... kuskia en ikäväkseni nähnyt :odroll:
   
 13. jone-70

  jone-70 2nd gear

  Ajelinpa tuossa aamulla pitkin ylivieskan raitteja, niin sattu seitennelikanttinen volvo silmään OSA-740. Melko osakasalta kyllä jo näyttikin.
   
 14. mjm

  mjm 1st gear

  Volvo V40:

  http://images4.wikia.nocookie.net/uncyc ... IS-517.jpg

  Aikanaan 90-luvulla ammattikouluaikoina eräällä häiskällä oli 316 BMW kilvillä "OPE-666" :rotfl:

  Isäpappa kävi hakemassa 70-luvun alussa Helsingistä '69 2.5 Coupé Commodoren, jossa oli sattumakilvet "AJ-4", ja kyllä olikin kuulemma maukas ajettava niillä vapailla rajotuksilla. :eek:

  Ja maissi on myös olemassa:

  http://www.auto1.fi/peugeot/407/230816
   
 15. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Menee (taas) aavistuksen ootee, mut meidän firmasta kävi sellanen erittäin mukavan näköinen likka hakemassa uudehkolla transporterilla jotain roinaa, ja rupes kyl naurattaa ku transporter teksti oli vaihtunu muotoon pornstarter. :rotfl: Kelattiin duuni kavereiden kans, et siinä on tytöllä itseluottamus kohdillaan, tai sit joku miespuolinen(?) työkaveri on päättäny pilailla :pinup: kans. :lol:
   
 16. TaTsi

  TaTsi 1st gear

  Muistanko väärin, vai oliko 80/90-luvulla HEM-1 Cuda pääkaupunkiseudulla liikenteessä?
   
 17. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  En tiedä onko niin kovin hauska, mutta eilen ajeli edessä NBK -rekkarinen Bimmer.
   
 18. capri30S

  capri30S 1st gear

  Toi uus-6 oli vanhanmallisessa keltaisessa mazda kutosessa, sitten kun tuli tämä uusi malli, niin näin saman kilven metalli punaisessa uuskoppasessa. Eipä tässä vielä kaikki, sen jälkeen näin sen kilven taas siinä samassa keltaisessa vanhankorisessa! Olikohan markkinointimielessä lainattu kilpiä, oli nimittäin ensimmäinen uuskoppanen minkä silloin näin liikenteessä.
   
 19. VanishingPointer

  VanishingPointer 1st gear

  Tänään Hesassa nähty joku suht uusi Subaru Legacy tunnksella LE-8.
   
 20. shr1

  shr1 Gearhead

  Hämeessä yhdellä hiukan riskimmällä jantterilla WSM-1, maailmallakin mainetta siis niitetty. Tossa omassa kikkareessa "sattuman kaupalla" saatu CZL-1, vaikkei ihan se aito aluisoploki ookkaan... :)
   

Kerro tästä muillekin!