Hauskoja kilpiä ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Futurage, 23.10.2009.

  1. mjm

    mjm 1st gear

    Taitaa olla Olvin "ykkös"auto tuo OLV-1, ollut niin kauan tuo kilpi Olvilla käytössä kuin jaksan muistaa. Jo 80-luvulla oli sinisessä E28:ssa.

    Hopeassa W211 Väyrysessä OLV-11, ja kyllä, saman yhtiön autoja.
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Aikoinaan olikohan täältä mansesta kotosin niin oli hieno Detomaso Pantera,jossa kilvet EHT-11.. Jäi mieleen. :lol:
     
  3. kuutosmusti

    kuutosmusti 1st gear

    ysi11

    Tuo legendaarinen

    YSI-11

    on edelleen samanmoisessa sakemannituotteessa. Aika uuden karhealta tosin näytti auto noin kuukausi sitten VT26:lla.

    Ei paha.

    K
     
  4. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

    juu semmosta noista kilvistä että emon transsportin entinen kilpi rekisteriotteen mukaan oli SEX-1
    minkähän takia lie vaihettu. olishan se erikoinen
    :wink:
     
  5. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Re: ysi11

    Tuo oli alunperin Kupla Volkkarin kilpi. Keltainen auto oli myynnissä Orivedellä joskus 90-luvun lopulla. Hinnassa oli aikamoinen "kilpilisä". Kaupaksi meni ja kilpi siirtyi Porsaaseen...
     
  6. hanekki

    hanekki 3rd gear

    NOK-16 mutta kylläkin bensa vermeessä.
     
  7. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Siskolla oli 80 luvun alussa 1300 Datsun, jonka rekkari oli OP-1 :D , se Ratsuni oli muuten entinen autokoulun opetusauto :eek:
     
  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    SEX-111 on Lohjalaisen erotiikkaliikkeen pitäjän kulkine.
    Maininta löytyy tämän topickin alkupuolelta. On tullut kyllä itsekin tuo kylillä bongattua.
     
  9. ata

    ata Gearhead

    Re: ysi11

    Kyllä tuo kilpi oli 90-luvun lopulla työkaverin 60-luvun valkoisessa Porschessa, jota käytti Suomessa pääosin toinen työkaveri jonka jälkeen se omistaja myi sen kolmannelle työkaverille, joka asuu ulkomailla, joten Porsche varmaankin on päässyt poistumaan rekisteristä ja joku on sitten "kaapannut" sen toiseen Porscheen. Olikohan jotain 96 vuonna kun kilven näin siinä valkoisessa 60-luvun Porschessa, eli ei kyllä ole millään voinut olla 90-luvun lopulla missään kuplassa? Se Porsche tietääkseni edelleen on sillä työkaverilla, mutta tosiaan kun omistaja on toisella puolella maapalloa ja auto täällä Suomessa, niin on poistunut tosiaan vissiin rekisteristä.

    Tiedän yhden toisenkin auton, missä yhdellä kaverilla oli ostettu kilpi ja kun auto oli pois käytöstä jonkun aikaa, niin se oli poistunut rekisteristä ja joku ihan muu oli "kaapannut" kilven toiseen autoon. Tuo on kyllä väärin omasta mielestäni. :( Tässäkin tapauksessa tämä jälkimmäinen kilpi oli sellainen joka viittasi sen kaverini firmaan ja hänellä oli saman "sarjan" kilpiä parissakin autossaan.
     
  10. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Taisi olla Sodankylän auto tuo LUU-5, ja jo -80 luvulla SAAbissa olen nähnyt rekkarin.
     
  11. sbc350

    sbc350 Gearhead

  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    En kirjoittanut aikaisemmin, mutta nyt tuli varmennus YSI-11 kilvestä minkä kilppfriinninä muistin. Legenda kertoo että Juha Kajo joutui ostamaan fiiun eikä ihan halvalla lähtnyt kun LS-6 kilven omistajalle selvisi mihin autoon ja käyttöön kilpi menisi. Tämä lapissa 80 luvulla, mutta kaupat tuli ja LS-6 kilpi Camaroon vielä kun se oli katuauto. Tosin kilvet oli siinä kiinni vaikka se ei enää niin katuato ollut kun siitä vuosi vuodelta tuli ihan kilpuri milä ei ollut konttrille asiaa. Kuulemma siitä ei ollut kuin katto ja takalokkarit enää orggista, mutta ois nykyään vanhosta org osista palautettu katuautoksi?
     
  13. LUM-1

    LUM-1 Gearhead

    [​IMG]
     
    cdv70 tykkää tästä.
  14. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Re: ysi11

    Eikös tämän YSI-11 ollu valkoisessa targa porschessa
    valkealassa/kouvolassa ainakin -90 luvun alussa? Just joko 60/70 luvun laite? Muistelin vaan kun olin letkuapinana essolla ja jäi kilpi mieleen!

     
  15. tammercity

    tammercity Gearhead

    Jos oikein muistan , niin Kangasalan poliisiaseman odotustilassa (ei siis putkan puolella, vaan ilmotuksen jätössä :rotfl: ) on iso valokuva missä tää saabbi vetää luu-5 rekkarilla.

    Liittykö tää nyt sitten taas asiaan mitenkään, ei varmaankaan.. :rotfl:
     
  16. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Joo luu-5 saab on tuttu, taisi olla -81 kun istuin raudoissa kyydissä
    suuntana sodankylän putka.
     
  17. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Jossain Fleetsidessä oli NOK-14. Liekö sattumaa vai jonku Nokia pampun ostama kilpi.
     
  18. 6768

    6768 1st gear

    Mulla oli 90-luvun puolivälissä 69rs camaro NYT-9 ja kulkihan se matalia ysejä eikä ollut ostetut kilvet vaikka toiset luuli.
     
  19. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Jenkkikilvet Perkele & Mulkku taustatarinoineen, suomikilvet ÄIT-1, PÖP-1 ja TIS-51 ja muita vastaavia valokuvina viestiketjussa täällä, mutta ei täydä isot kuvat näkyä rekisteröimättömille.
     
  20. Matson

    Matson 1st gear

    SEX-1 on nykyään rovaniemellä punasessa corvetessa ja LUU-5 kilpi on edelleen sodankylän poliisilla mutta transportterissa,ollu muistaakseni joskus mondeossaki ja senki muistan ku olin pikkupoika ja se oli saabissa...
     

Kerro tästä muillekin!