Haussa Suomen nopein/tehokkain STW

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja telipyörä, 12.3.2006.

  1. telipyörä

    telipyörä 1st gear

    Minkälaisia kompinaatioita löytyy suomenniemeltä?Itsellä -77 lankkukylki Buicki,porattu 455 Olds,ruttua 11:1,kansia kesysti hiplattu,218/224 nokka,ym.ym. Varttimailista ei tietoa mutta 0-100 menee n.7,5s.Lisäpäivityksiä tehdään kesäksi,lukko,välitys,turbiini.Nämä on Suomen halvimpia ja yleisimpiä jenkkejä!Mukavia pienemmän budjetin rakentelukohteita ja mahtuu kaikki kyytiin!
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No joko kuulut kerhoon?
    http://www.stwclub.net/foorumi/
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Pötköö vastaan tuli viime kesänä ajeltua, ja täyty vaan ihemetellä, kun se roikku sitkeesti lähietäisyydellä maaliin saakka. Ei se mikään ihme kun "oikeesti sion" farmarin aikakortissa oli muistaakseni 11.6 aika ja loppuvauhtia tais olla liki 200, vyörenkailla ja manuaalilla.
     
  5. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Pötkön pömpeli:

    linkki
     
  6. 67Camaro

    67Camaro 1st gear

    ...Pohjanmaalla on rakenteilla tavallista sukkelampi Opel Omega STW...
     
  7. HEPAC

    HEPAC 1st gear

    Kuinka sukkela tulee Omega olemaan?

    Eikös Audin RS6 ole aika sukkela pitkäkatto...

    E: eli vakiona 0-100 4.7 s, vartti aikaa ei tiedossa
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    Tietääkseni tuosta omegasta tulee erittäin sukkela...
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Oliah toki toi Branderin mondeokin aika rivakka ja tehokas, muttei siitä vissiin ollut kysymys.
     
  10. Akke

    Akke Gearhead

    Terve
    -Kyllä taitanee olla tosiaan tuo branderin ex. voorrtti nopeimpia farmarimallin kiihdyttimiä suomessa. Ja katulaillisen tapaisista tuleepi mieleen erhomäen opeliksi joka myös melkoisen sukkela.

    -Ja meillä tekeillä (sometime racing) tosiaan opel omega stw.95 jonne tukittu kromiputkirunko ja chevyn isohkomotti vorteckin puhaltimella vaihteistoksi alkajaisiksi pg takaakselin virkaa pitää omatekoinen banjo jossa voorrtin 9" spooilla. Toivottavasti saisimme potkittua tovereihin sen verranpuhtia näin keväällä notta kuljetin näkisi rataolosuhteet vielä tulevana suvena. Runko valmiina ja kaiken moisten osien paikalle sovittelu aloitettu joka näyttää olevan melkoisen hidasta hommaa kun koko porukka aikalailla ensimmäistä kertaa tekemässä kiihdytintä noin 100m putkiläjästä. Auto ajateltu outlow luokkaan taikka mikä se nyt tulee sitten olemaankaan luokka kun peli nipussa (super pro et tai jotakin)

    T.Akke
     
  11. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    8:n aikoja,veikkaisin
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Samaa veikkaisin mäkin,koska eikös omegan rakentajilla ole ainakin osalla ollut 9sek katuvehkeitä? Kympin autoja ainakin?
     
  13. Akke

    Akke Gearhead

    Terve
    -Joo kyllähän samaa porukkaa on ollut tekemässä esim. nykyään vuorisella oleva katu novaa jolla päästelty 9,5 aikoja ja muitakin pikkasen hitaanpia kulkimia rakenneltuna.

    -Ja tottahan porukalla mielessä melkoisiakin aikoja (saunailloissa mietittynä) tietysti sieltä luokan alarajaa lähdetään hätyyttelemään mutta sinne taitaa vielä olla melkoisesti matkaa kun nyt peli vielä suhteellisen paloina. Eiköhän näin ennen ensimmäsistäkään vetoa kannata toivoa että sillä pääsisi edes maalia kohti ilman suurempia haavereita ja sitten kun joitakin vetoja takana jos peli vielä ehjänä voidaan ruveta yrittämään lisätä trykkiä pyttyyn ja katsoa minnekkä vauhti piisaa. Käytössä olevista osista vauhti ei ainakaan ole kiinni mitä tuolta ameerikan mantereelta olemma seurannut heidän vauhtia mutta meikäläisten taidoissa ja kokemuksessa toivomisenvaraa aika näyttää tämänkin tilanteen

    T.Akke
     
  14. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    jep,ja on myyty ruotsiin..villin huhun mukaan jonkinlaisiin kilpiin?!
     
  15. pötkö

    pötkö Gearhead

    niin oliko nyt haussa aito farmari johon mahtuu koko perhe tai rytmiryhmä :odroll: vaiko farmarin korilla kehystetty putkirunko hässäkkä jolla ei voi edes ajaa testipaikalle saati sitten laittaa tuliaisia etelä-helsigin matkalta. :rotfl:
    oon vaan huomannu kavereilla et niillä on ollu vaikeuksia ton lastaamisen kanssa ja ei kaikki halukkaat mahdu kyytiin
     
  16. kurko71

    kurko71 Gearhead

  17. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi opelixi on kyllä nopea mut eihän noin pikkuseen autoon edes mahdu pitkää kattoa :rotfl:
     
  19. pötkö

    pötkö Gearhead

    joo ton auton katto on saman mittainen kun mun stw konepelti :rotfl:
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead


    Melkoisen vanhat sivut vaan. Onhan tolla pelillä ajettu pari vuotta sitten 8.260s / 267.07 km/h.
     

Kerro tästä muillekin!