Hei-jakajan virityssarjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 0132, 19.2.2023.

  1. 0132

    0132 Gearhead

    Caminossa on jo jonkin aikaa ollut jakajan kannesta herätevirran liitin irti ja kertaalleen viime kesänä katosikin kipinä kesken ajon, kun herätepiuha oli päässyt liittimestä heilumaan irti. Onhan tuo nyt puoli vuotta päivittäistä ajoa kestänyt, mutta nyt kun taas asian muistin niin ajattelin laittaa sen kuntoon.

    Kysymys kuuluukin, että onko kokemuksia Jenkeissä myytävistä hei-jakajan "virityssarjoista"? Esim. tuollainen kohtuu edullinen Proformin sarja:

    https://www.summitracing.com/parts/pro-66945bkc?rrec=true

    Onko sillä oikeasti vaikutusta kipinään ja koneen käyntiin, jos nakkaa tuollaisen sarjan kiinalaiseen Hei-jakajaan? Toki Kiinastahan se varmasti tämäkin setti tulee. Ainakin tuossa saisi samalla mukana keskipakoennakon säätöjouset.

    Caminossa on koneremontin jälkeen esiintynyt myös hieman väpätystä sytkän ajoituksessa tyhjäkäynnillä. Kierroksilla se aina tasaantuu. Jos jakajan palikoiden uusimisella pääsisi tuostakin ominaisuudesta eroon.
     
  2. -tl-

    -tl- Gearhead

    En tiedä nuista virityssarjoista mutta tuleeko sulla jakajalle täydet +12 volttia? Sillä neloskoppa caminossa alkuperäinen puolan +johto on vastusjohtoa joka ei ole riittävä hei-jakajalle.
     
  3. 0132

    0132 Gearhead

    Tulee siihen +12V. Tuohon on tehty tarvikesulakesarjasta lähtien kaikki sähköt uusiksi.
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Eikös tuon summitin sarjan ainut "viripalikka" ole nuo jouset. Mun mielestä pääset samaan tulokseen kun hankit samat kamat partsista varaosina ja ostat lisäksi MSD 8428 ennakkosarjan. Tullee vielä edullisemmaksi partsista kun lisäät summitin settiin rahdin ja tullin sekä ALV.n.
     

Kerro tästä muillekin!