Heittäkääpä vinkkejä

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 5.7 olssi, 1.11.2010.

 1. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Heittäkääpä vinkkejä.Vein vanhan farkku riisseli olssin maalaamoon ja olis tarkoitus laittaa joku valkoinen väri,mutta ku ei osaa päättää,eli oisko hyviä ehdotuksia mikä tommoseen farkkuun sopis.Oisko joku valkonen helmiäinen mitään.

  Tietääkö kukaan mikä valkoinen on 300 c uusissa syslereissä pirun hienon värinen oli,ku auto tuli livenä vastaan.Näytti joltain helmiäiseltä.
   
 2. Buddy

  Buddy 1st gear

  Mun mielest kaunein valkoinen on sellanen kellertävänruskealla murrettu lämmin kermanvärinen sävy mitä joissakin jaguaareissa on näkyny. Tää on mun mielipide mut makuja on monia sanoi mäyräkoira joka muniaan nuoli. :wink:
   
 3. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Kysehän on siitä, mikä oma silmää miellyttää. Jossain Jaguaarissa valkoinen, kellertävänrusahtava voi olla ihan hieno, mutta toimiiko sama väri kulmikkaassa jenkissä? Voi olla, että toimiikin. Älä ainakaan tee siitä mattamustaa..
   
 4. WBBC

  WBBC Gearhead

 5. Iso Allu

  Iso Allu 1st gear

  äänet kermanvalkoiseksi tai hiukka harmahtavaksi.


  kaikkihan nuo mattamustaksi vetää... laita mattavalkoiseksi? :poff:
   
 6. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  Joo ei mattamustaa :mad: .Meilläkin emäntä on hokenut sitä mattamustaa jo useamman vuoden mutta ei sovi mun silmälle.
  Valkoinen on suht mitäänsanomaton väri isossa autossa. Jotain sävyä valkoiseen niin voisi toimiakkin muttei puhdasta valkoista.
   
 7. vinkkeli

  vinkkeli 3rd gear

  Harley davidson
  olikohan luunvalkoinen (bone white)

  auringossa hohtaa punaista läpi
   
 8. Gummisti

  Gummisti 3rd gear

  Ja vanhan muna kdetin joskus maalasin alkuperäisel, niin oli purkis ihan vaalean sininen , mut tasottu maalates valkoseks, oli ihan ok sävynen valkoseksi.
   
 9. -Timi-

  -Timi- 3rd gear

  Norsunluun valkoinen 300C on haaveissa pyörinyt, notta jos lottovoiton jälkeen sellaisen... :)
   
 10. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Perhana olisko se syssleri sitte ollu tuo norsunluun valkonen,joka tuli vastaan.Pitääpä tutkia.Hyviä ajatuksia tuli ei laiteta mustaksi ei.Cadillacin väri oli myös hyvä.
   
 11. JayJay

  JayJay 3rd gear

 12. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Nyt taitaa ruveta Osmon väri oleen lähellä.Pitkä kiiitooos kaikille.Olipa taas harrastajista iso apu,ku löydettiin vanhaan sotaratsu riisseli Osmoon väri,ku ei ite osaa päättää ni saa muut sen tehä.
   
 13. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Tuli muuten tänään miun museokäkkylään alkuperäiset verhoilukankaatki jenkeistä,että saahan penkin repeämät korjattua. Verhooja saa vaihtaa koko kankaan 3cm ventin takia,kun ei muka pysty korjaamaan,eipä sillä tuleepa kunnolla laitettua.
   

Kerro tästä muillekin!