Helsingin Sanomat 30.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Fukov, 31.8.2003.

 1. Fukov

  Fukov 3rd gear

  Jopa on meno äitynyt kummalliseksi Jenkkilässä :-x. Kyseinen teksti löytyy kuvan kera eilisen Hesarin Liikenne-liittestä

  "Panssarivaunumaisten maastureiden vastustus on johtanut tuhopolttoon ja ilkivaltaan Yhdysvaltain länsirannikolla Los Angelesin alueella. Vakavin isku osui General Motorsin autojen myyntikeskukseen, missä tuli vaurioitti pariakymmentä maasturia, joista suurin osa oli Hummerin H2-mallisia."

  Tullee Suomeenkin kettutytöille pian uutta tekemistä...
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  täälä kun on kaikki pienempää voidaan autonkoon ylärajaksi ottaa lada niva ja polttaa kaikki sitä suuremmat.kryofiili lähtee ostaa jauhe sammuttimen.
   

Kerro tästä muillekin!