Helsinki päivä 12.6.19: 60l. autoja näytille Roihuvuoren monipuolisen palvelukeskuksen pihalle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mira Määttä, 27.5.2019.

  1. Mira Määttä

    Mira Määttä 1st gear

    Hei,

    Helsinki päivää vietetään 12.6.2019 klo 14-16 Roihuvuoren monipuolisessa palvelukeskuksella teemalla "Kultainen 60-luku". (https://helsinkipaiva.fi/tapahtuma/kultainen-60-luku-roihuvuoressa/)

    Sattuisiko tältä foorumilta löytymään aktiiviharrastajia, joilla olisi 60-luvun kaara kiillotettuna ja pääsisi itse tapahtumaan paikalle esittelemään autoaan? Kyseessä on vapaaehtoiskeikka, josta vaivanpalkaksi tarjoamme kahvit ja pullat sekä lukuisia kohtaamisia ikäihmisten kanssa, joilta irtoaa varmasti monenlaisia muistoja kultaiselta 60-luvulta ja tarinoita heidän sen aikaisista menopeleistään.

    Ajatuksena on, että autot olisivat talon etupihan parkkipaikalla esillä ja ne toisivat tapahtumaan ajan henkeä ja tunnelmaa. Ideoimme, että tapahtuman asiakkaat voisivat valokuvata itsensä menneiden aikojen autokaunottarien kanssa. Tapahtuma on kaikille avoin ja siihen tulee osallistumaan talon pitkäaikaishoivan asukkaat, palvelukeskuksen asiakkaat sekä Helsinki päivän tapahtumia kiertävät kaupunkilaiset.

    Mikäli kiinnostuit vapaaehtoistehtävästä ja ajankohta sopii kalenteriisi, niin ota pikaisesti yhteyttä allekirjoittaneeseen. -Tai mikäli tiedät jonkun, jolle tämä voisi olla mieluinen keikka, niin välitäthän viestin eteenpäin.

    Yst.terv.
    Mira Määttä
    Kulttuuriohjaaja

    Helsingin Kaupunki
    sosiaali ja terveystoimi
    Roihuvuoren monipuolinen palvelukeskus
    Punahilkantie 16, 00820 Helsinki
    09-310 44051
    mira.maatta@hel.fi
     
    karia, rekkamies, mikaa7146 ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!