Helsinki päivä 12.6.19: 60l. autoja näytille Roihuvuoren monipuolisen palvelukeskuksen pihalle?

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mira Määttä, 27.5.2019.

 1. Mira Määttä

  Mira Määttä 1st gear

  Hei,

  Helsinki päivää vietetään 12.6.2019 klo 14-16 Roihuvuoren monipuolisessa palvelukeskuksella teemalla "Kultainen 60-luku". (https://helsinkipaiva.fi/tapahtuma/kultainen-60-luku-roihuvuoressa/)

  Sattuisiko tältä foorumilta löytymään aktiiviharrastajia, joilla olisi 60-luvun kaara kiillotettuna ja pääsisi itse tapahtumaan paikalle esittelemään autoaan? Kyseessä on vapaaehtoiskeikka, josta vaivanpalkaksi tarjoamme kahvit ja pullat sekä lukuisia kohtaamisia ikäihmisten kanssa, joilta irtoaa varmasti monenlaisia muistoja kultaiselta 60-luvulta ja tarinoita heidän sen aikaisista menopeleistään.

  Ajatuksena on, että autot olisivat talon etupihan parkkipaikalla esillä ja ne toisivat tapahtumaan ajan henkeä ja tunnelmaa. Ideoimme, että tapahtuman asiakkaat voisivat valokuvata itsensä menneiden aikojen autokaunottarien kanssa. Tapahtuma on kaikille avoin ja siihen tulee osallistumaan talon pitkäaikaishoivan asukkaat, palvelukeskuksen asiakkaat sekä Helsinki päivän tapahtumia kiertävät kaupunkilaiset.

  Mikäli kiinnostuit vapaaehtoistehtävästä ja ajankohta sopii kalenteriisi, niin ota pikaisesti yhteyttä allekirjoittaneeseen. -Tai mikäli tiedät jonkun, jolle tämä voisi olla mieluinen keikka, niin välitäthän viestin eteenpäin.

  Yst.terv.
  Mira Määttä
  Kulttuuriohjaaja

  Helsingin Kaupunki
  sosiaali ja terveystoimi
  Roihuvuoren monipuolinen palvelukeskus
  Punahilkantie 16, 00820 Helsinki
  09-310 44051
  mira.maatta@hel.fi
   
  karia, rekkamies, mikaa7146 ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!