HEMI Barracuda ja Duster

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 4spdBcuda, 5.11.2010.

  1. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    joskus oli veekasissa esittelyssä 67-69 barracuda Hemillä, alkoi vaivaan se juttu ja en nyt lehteä tietenkään löydä. Hopea mustalla katolla. Löytyskö jollain vaikka skannata juttu tänne, tai vaikkapa kuviakin.

    Sitten paljon vanhemmassa numerossa oli mattamusta Duster hemmolla sekin, löytyskö tästä autosta juttua.

    Mitähän näille tätänykyä kuuluu ?

    Onko / tai ollu lie muita a-koppa hemmoja Suomessa.
     
  2. timoknihti

    timoknihti 1st gear

    löytyy molemmat lehet hyllytavarana...
     
  3. 383

    383 Gearhead

    barracuda on myyty saksaan :cry: :cry: :cry:

    duster on maalattu keltamustaksi tuli pääkaupunki seudulle kerran olen nähnyt eräässä cruisingissa
     
  4. Imperial413

    Imperial413 1st gear

    Olihan niitä HEMI Dusterita kaksikin. Molemmat olivat näytillä Happy Days Car Show:ssa 90 luvun alkupuolella. Toinen oli tuo kelta musta ja olikohan toinen mattamusta vai musta. Jossain mulla on valokuviakin noista...
     
  5. superbird

    superbird Gearhead

    Tatako tarkoitat?
    [​IMG]
     
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Toi barra oli vissiin se, missä oli alsalohko, ja muutenki kone rakennettu osapuilleen kokonaan alumiini osista? Tuli joskus stadissa vastaan ku oltiin tulossa leffasta. Meinasin laueta housuihini ku toi barra tuli vastaan. :eek:

    Tarkkaa numeroa en muista mis oli esittelyssä, mut äkkiseltään sanoisin et 2000-2002 välillä olis ollu kasissa esittely. Jos se ny mitään lohduttaa.
     
  7. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Barracuda on ollut monessakin lehdessä esittelyssä. Ei kait se alulohkolla kuitenkaan ollut?

    Tässä saksalaisessa americar -lehdessä. Ruisku on vaihtunut kaasareiksi
     
  8. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Samasta autosta ainaki puhutaan. En tiedä sen enempää ku mitä kasissa kerrottiin, mut mun mielestä oli myös alsalohko. Ton rakentaja oli muistaakseni kasin jutun mukaan aro-yhtymällä töissä, ja osat olis tilattu sitä kautta? Enivei, perkeleen hieno auto. :eek:
     
  9. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Näin minäkin muistan lehtijutun ja Mopar Performancella ei tainnut olla alulohkoa kadulle vielä vuosituhannen vaihteessa...

    Jos jaksaisi kaivaa V8:n esille. Esittely oli myös ruotsalaisessa Wheels lehdessä (sekin on arkistossani) ja muutama vuosi sitten saksalaisessa lehdessä.
     
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Multa toi kasi on hävinny, mut jos löydät sen iteltäs niin valista meitä tietämätömiä. Koska mulla olis mielikuva siitä, et siinä olis ollu 426 alsalohko. Muistaakseni jutussa mainittiin, et painoa koneella olis ollu vielä vähemmän ku normi pikkulohkolla. :eek:
     
  11. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Ei ainakaan V8 Magazinen jutussa (3/2001) kerrota mitään moottorin painosta tai lohkon materiaalista, kannet ja imusarja mainitaan alumiinisiksi.
     
  12. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    laittakahan arkistojen kuvat esille.... hienoja autoja. On noi lehdet mullakin jossain banaanilaatikossa mut ei viittis alkaa kaivamaan niin jos joku reipas skannais ne tänne näin, sais muutkin lukea 8)
     
  13. 383

    383 Gearhead

    oli rautalohko :poff: :poff: :poff:
     
  14. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ok. Muisti taas tekee sitte tepposia. :oops:
     
  15. HannuT

    HannuT Gearhead

    V8 magazine 1/91 löytyy Hemillä varustettu musta -70 Dusteri.
    Samassa jutussa esitellään myös -71 Dusteri. Jälkimmäinen löytyy nykyään meikäläisen tallista. :wink:
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Joo mutta alukansilla.
    HT Hemi Dusteri oli tuhannen osina kun sen viimeks näin kaverin tallissa.
     
  17. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    HemiTero -käyttäjätunnuksen omaava kaveri rakensi/omisti Pietarsaaressa hopean/harmaan Dusterin mustalla konepellillä jossa oli Hemi moottori. Myi sittemmin auton eteenpäin.

    HemiTero oikaiskoon jos meni pahasti väärin.
     
  18. HEmiTERO

    HEmiTERO 1st gear

    juuripa näin meni.käsittääkseni suomessa ei ole kuin kaksi dusteria jotka on katsastettu hemille ja ovat todellakin hemin papereillä.omani katsastin -98 hemille ilman ongelmiä.ainut asia joka vähän aiheutti pään vaivaa tai sai mulle kylmän hien nouseen otsalle oli kun katsastumies sano mulle ku katsastus oli ohi ja papereitä piti ruveta tekemään että kaikki on ok mutta hän ei uskalla laittaa nimeään alle moottorin takia vaan sen saa päällikkö tehdä kun tuleen paikalle(katsuri kun oli ittekki sattumoisin alan harrastaja ja siis ties mikä hemi oikein on) :lol: .si parin päivän päästä ku isoherra itte oli paikalla ja kattoi autoa sano et kaikki ok ja että mitäs papereihin sitten kirjoitan moottori sarakkeeseen ni vastasin hymyillen et laita ny siihen 426hemi :D ja herrahan teki niin 8) .auton myin rullaavan -03 espooseen missä on vielläkin.mattamusta on käsittääkseni samalla omistajalla vielläkin tallissa eikä vissiin ole myytävänä.
     
  19. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toi Jammon ex barracuda muuten mielestäni vilahti TV:ssäkin tossa hiljattain, "nitrokuninkaat" ohjelmassa hockenheimin kisasta. Ja jossain muissakin racekuvissa sitä nähnyt, et ehkä nykyään enempi kisakäytössä? Siinä tais nykyään olla skooppikonepeltikin.
     
  20. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Ei näy kuvissa konepeltiä tai -muovia, mutta tasanen pelti tuskin mahtuu Bartonin kaasarien kanssa. Muutenkin racempaan suuntaan viety, mm. Control Freakin putkipalkkietuakselisto. Saksalaisen nettilehden juttu on päivätty huhtikuussa 2010. Jutun kuvitusta http://www.americar.de/galerie/id=733
     

Kerro tästä muillekin!