Hemi Orange

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Wiikki, 22.3.2004.

  1. Wiikki

    Wiikki 1st gear

    Millä maalilla olette maalanneet moparin konetta? Jollain muulla siis, kuin sillä spraymaalilla, jota esim. Car-Koivisto myy.
    Olisiko jotain valmiita värikoodeja, joita paikallinen maalikauppiaskin ymmärtäisi?
     
  2. Anselmi

    Anselmi Gearhead

  3. janimm

    janimm Gearhead

    Itse maalasin koneen Moparin omalla moottorimaalispraylla ja on pysynyt hyvin ainakin tämän kaksi vuotta. Kyselin maalia silloin suoraan Arolta, mutta taitaa sitä samaa tavaraa saada noista vauhtikaupoistakin.
     
  4. veekasi

    veekasi Gearhead

    Joo, hyvin on pysyny mopen oma spray munkin koneissa, kunhan muistaa tehä valmistelut kunnolla(rasvanpoisto). Ja helppo maalattavakin vielä, et tämmönen käetön mieskin saa siistiä ja valumatonta jälkee aikaan. Race Hemi vai street Hemi orange, kas siinä pulma :smile: Ja taas tuli viis heppaa lisää kun käytti mopar-tuotteita :grin:
     
  5. SlantSix225

    SlantSix225 Gearhead

    Minä laitoin tikkurilan oranssia panssarimaalia. Ei ihan oikea sävy mutta tuntuu kestävän. Se taitaa olla jotain peltikattto maalia.
     

Kerro tästä muillekin!