hemmetin viiatti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jariha, 11.3.2017.

  1. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Fiatforumilta kyselemään uusia moottorinohjaus- ja ajonestoboksia avaimien kanssa. Saattaa päästä edullisimmin. Pelkkää ajonestoboksia ei kannata vaihtaa, koska ne on samaa paria moottorinohjauksen kanssa. Sitten on jotain puljuja, jotka ohjelmoi ajoneston pois, mutta en tiedä niistä ja niiden hinnoista sen enempiä.
     
  2. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Eräs guru fiatforumilla tais väkertää vastaavaan ohjelmoitavan purkin noihin alkuperäisiin kuoriin plug and play tyyliin, jolloin ajonestot poistuu ja muutenkin tulisi viritysystävällinen purkki, jos semmoista kaipaa. Sano kaverille että siinä hyvä harrasteauto, vielä muutama vuosi ja alkaa olla harvinainen.
     
    Muokattu: 17.3.2017
  3. valpas

    valpas Gearhead

    Jos pikkusen kevennystä asiaan....
    Nuorena miehenalkuna Autonovolla -70-luvulla katselin, että kaikissa siellä olleissa ajoneuvoissa luki edessä, ja takana Viat. Pakkohan sen sitten siinä välissä aina on olla!:D. Elikkä pitäs olla helppo löytää....... Ja jos lukee Magneti Marelli, niin ei aina toimi uutenakaan.....
    Ei silti, mulla on Rata Datsunissa Viat:in pensamittarinanturi, semmonen muovinen tötterö, jonka sain miltei ilmaseks Neklapartsista, kun sillä oli loppuunmyynti. Vois vieläkin jotain osia olla? Anturista ei ole toiminta ollut kiinni.
     
  4. jariha

    jariha Double Gearhead

    Vaihtaskohan otsikon topikkiin? Fiat tänään ja nyt? Vai sellasen millä löytys vikakuvaustakin kooklella? Fiat punto bensapumpunrele ja fiat oheiskorjausta?
     
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Näyttäähän tuo hiivatti olevan taas liikenteessä,avaimet ilmeisesti löytynyt.
     
  6. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Merkkiliikkeestä saa rekkarilla tilattua avaimen, maksaa nykyään jonkin matkaa yli 200e + koodaus.
    Moni asiakas on kysynyt, yhtään en ole saanut myytyä, mistähän johtuu :D
     

Kerro tästä muillekin!