Hengenvaarallista leikkiä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ransu68, 13.4.2009.

  1. ransu68

    ransu68 1st gear

  2. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    riihimäki, tuo sivistyksen kehto...
     
  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Siihen kun täräyttää moottoripyörällä niin peli on pelattu.
     
  4. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    täällä mäntsäläs mopoilija ajo tollaseen lankaviritykseen :mad: kuskille onneks ei käyny mitenkään :eek: PERKELE!!! se on henki pois kun tollaseen ajat kaks pyöräsellä!!! :soosoo:
     
  5. valtsu65

    valtsu65 1st gear

    ei helevata!mitä tommosen ihmisen päässä liikkuu joka virittelee naruja tien poikki.noita naruja on vissiin ollu joskus kelkkareiteilläkin. :mad:
     
  6. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    eihän se ittee kirpase kun heitellään tunkkeja sillalta konetielle ja viritellään naruja. voi olla aika kivoja kamerakännykkä kuvia pojilla.

    noo tuli joskus v 75 heiteltyä pikkukiviä lähinnä soraa 60 alueella ajotien yli ja yhden hillman hunterin lasiin tuli. kiellettiin naapurin sairaalapastorin pojan kanssa olleemme paikan päällä :oops:
     
  7. voittol

    voittol 2nd gear

    Taisi olla kans 75, kun puukepin heitin kohti ohi pyöräilevää naapurin poikaa, kova rähinä tuosta tuli ,kun se keppi olis voinu mennä pinnojen väliin ja jopo olis topannut seinään :oops: ei sitä 7-8 vanhana osaa ajatella naapurin parasta aina ?
     
  8. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    noin 10v sitten kun mopoiässä vielä olin niin tuli kaverin kanssa päristeltyä paikallisen kirkon takana metsikössä jne. oli rauhallista eikä ohikulkijoita ihmettelemässä että mitä ne nuoret raggarit siellä päristelee. jonain iltana ajeltiin sitten sinne niin PAPPI oli virittänyt narun sellasine pienen nurmikummun päälle kahden puun väliin. oli vielä vähän silleen kun siitä ajoi niin ei kerennyt oikein jarrutella. naru meni poikki eikä vahinkoa sattunut mutta melko omituinen tapa papilta ilmaista asiansa ettei siellä mielellään saisi ajella. kuulin tämän että se oli pappi oikeasti se narun laittaja kun joku tunnollinen mummo tuli asiasta sanomaan kun oltiin jossain parkkipaikalla parkissa ja oli meitä myös ikkunastaan järven toiselta puolen kurkkinut :rotfl:
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jollain on voinut myös napsahtaa ottaluun takana nyt kun lumi on poistunut ja mopot pörrää ikkunan alla vuorokaudet ympäriinsä :odroll: . Joskus kun asuin tossa keskustassa, niin välillä oli pakko lähteä tallille nukkumaan. Mopot ja prätkät veleli korttelirallia ikkunan alla ja ääni kaikui vielä töllien välissä :mad: . Keskellä yötä tallille ajaessa päässä pyöri kaikenlaista laitonta, mutta onneksi ne jäi ajatuksen tasolle.
     

Kerro tästä muillekin!