HENKIRALLI 2013 ajellaan 9.3. Ylämyllyn radalla.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja budweiser, 29.1.2013.

 1. budweiser

  budweiser Gearhead

  Henkiralli lauantaina 9.3 klo 10 eteenpäin...radalta pitää häipyä viimeistään klo 17.

  Ratamaksu 20€ / kuski...siis jos samalla autolla ajaa useampi niin maksu on per nuppi...

  "säännöt"...heh, on entisellään; kuskilla kypärä, autossa EI PIIKKI tms kisa renkaita, ihan tavalliset paskat talvikumit, kaahaillaan kelloa vastaan,lopuks yhteislähtöjä itsesuojelu vaistonsa kadottaneille ja JHRD palkitsee ehkä jonkun jollain perusteella.

  Tähän ketjuun voip tarjota jos sattuu pihalla lojumaan ylimääräinen, kulkeva auton raato jonka haluut myydä polkuhintaan.


  P.S. Radan vuokra oli taas noussu joten hoitakaa maksunne ja syökää JHRD:n makkaraa että saahaan ees vuokrakulut hoidettua :poff:
   
 2. Ranex

  Ranex 3rd gear

  näistäkkiin myynti on lopetettu.
   
 3. HV

  HV Gearhead

  Autojen myynti aika meni, ei kerkiä enää ottamaan esille.
   
 4. Ranex

  Ranex 3rd gear

  vielä kerkee ooppelit tuunaamaan kisakuntoon.
  Järjestäjät ottakkeen yks lippusatsi vuokralle, niin on helepompaa saaha informaatiota kuskeille. Tai ois parempi jos ois ihan omat liput
   
 5. budweiser

  budweiser Gearhead

  Heipä hei Rane siellä radion ääressä, hetkeäkään pohtimatta liput on todettu turhaks hifistelyks, jonku pitäs lähtee niitä ehtimään, kuulostaa isotöiseltä ja alkuperäinen idea mänöö pieleen jos kuskit tajuaa jostain jotain, kaikenlainen tietämättömyys ja muu sohellus kuuluu kuvioon..Uskosin että siellä joku koittaa huitoa ja huutaa ohjeita kuskeille, se näyttää hauskemmalta ja enempi amatöörimeiningiltä... kaikenlisäks voip sattuu kivoja läheltäpiti tilanteita jos hyvin käy.
  Teretulemas sekaan, kyllä sinne hienosti mahtuu, ruutulipulla tai ilman : )
   

Kerro tästä muillekin!