Hese Ja Ese , menestyjät!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja -31, 31.1.2010.

  1. -31

    -31 Gearhead

  2. supo

    supo Double Gearhead

    Hieno kauden avaus,onnittelut Heselle ja Eselle loistosuorituksesta!!!
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Hieno saavutus! Ainakin niinä vuosina kun itse kävin siellä Opelixilla niin oli nimittäin varsin kinkkisiä kysymyksiä. Terveiset kot´puoleen!
     
  4. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Jepulis hauskaa oli ja Hoppa pelas kun se kuuluisa junan vessa. Mitä nyt hiukan yleisön paljous alkoi jännittää jäärata-ek:n lähdössä ja jouduttiin ottaan mäkistartti.
    Esen erinomaisen kartanlukutaidon ansiosta jäärata-ajossa saatiin melko hyvä aika suvikumi luokassa, hävittiin oikeilla kitkakumeilla ajaneelle etuvetokotterolla vain 21s :rotfl:
    Tietokilpailurastilla oli tosiaan kinkkiset kysymykset, tulos 10/20points ja osien tunnistaminen meni nappiin, 5/6.
    Kolmosrastilla Ese vetäs tyyliikkäästi 2/2 vaikka ei edes nähny ensin mitä vaihtoehtoja oli tarjolla hilavitkuttimen tunnistamiseen.
    Viimeinen menikin sitten nollille kun piti osata kertoo minkä merkkinen traktori oli tien varressa olleessa ladossa n.35km kohdalla :rotfl: :rotfl:
    Oli nuppi jo sen verran tönkkönä (ajettu rapiat 90 km!!!) ettei edes selvät vihjailut saanu lamppua enää syttymään, mä kyllä muistin sen ladon :eek:
     

Kerro tästä muillekin!