HIACE VARASTETTU!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja SuperGas, 6.7.2011.

  1. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    5.7.2011 yöllä varastettiin '82 mallinen Toyota Hiace kerrostalon pihasta Vaajakoskelta (Jyväskylä). Auto on väriltään "kuluneen punainen" ja rekkari on SCR-205.

    82-vuotias pappa ei pääse nyt ajelemaan... Havainnot auton liikkeistä YV:nä tai soitto numeroon 045-6300482 / Late.

    Toivottavasti poliisi ehtii ensin... :mad:
     
  2. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Ja pidetään simmuja auki.
     
  3. timuli

    timuli Gearhead

    Ettei vaan Haise ole matkalla Afrikkaan :odroll:
    http://tinyurl.com/66x5vgh linkin jutussa mainitut henkilöt tai yritykset eivät liity millään tavalla em.varastettuun Haiseen
     
  4. BRC1

    BRC1 Gearhead

    10 vuoden tojotoinnin jälkeen uskallan kyllä todeta että tarpeeseen on haiessi menny, kun on pitkäkyntisille kelvannut.
     
  5. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Nostetaan vielä ylös, jos vaikka joku sattuisi liikenteessä näkemään. :eek: Simmut auki!

    Teko on mielestäni erittäin ilkeä vanhaa veteraania (kuljettajaa) kohtaan. Kävely on vuosien varrella hidastunut, mutta järki on tallella kuten autolla ajamisen taito. Asioiden omatoiminen hoitaminen hankaloituu näiden piittaamattomien "luvattomien käyttöönottajien" vuoksi.

    Ja syvää harrastuneisuutta tässä typerässä teossa on tarvittu; auto ei ole kovinkaan helposti käynnistettävissä virtalukon tai siihen liittyvien johtimien kautta. Vaatii vielä pari pikku juttua. :wink:

    Virkavallan resurssit eivät taida riittää tällaisten rikosten selvittämiseen, joten toivon hartaasti tämän yhteisön apua. Toivottavasti löytyy pian, ehjänä ja syylliset myös...
     
  6. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Jos vaikeitakin jippoja auton käyntiin saamiseksi niin olisiko dementia vaivannut sen verran että olisi sen itse johonkin unohtanut? Toinen mihin kannattaa kiinnittää huomiota on ajokunto jatkossa. Eli jos jalat kovinkin paskana ei auton rattiin ole enää asiaa. Se on turvallisuusriski jos ei pysty painamaan jarrua tarpeeksi kovaa. Ja toki ikäkin tuo toisilla liian pitkät piuhat. Kannattaa seurata omaisten käytöstä kun vanhenevat. Itsehän ovat aina mielestään ajokunnossa.
     
  7. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Ei kannattaisi yleistää.... Tuttavani 85 v ajaa paljon harkitummin ja paremmin kuin monet 35 vuotiaat farmari Audilla ajavat...
     
  8. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Varmasti. Tunnen itsekin tarkkoja teräsvaareja. Mutta missä ihmeessä yleistin??
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No huh, onneksi et yleistänyt meihin 38,9-vuotiaisiin ko. automallilla ajaviin. Vaikka tokihan minäkin muilla autoilla ajan paaaljon paremmin.

    Sori, ei ole haisuakaan Haisusta. Mutta pidetään silmät ja nenä auki.
     
  10. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Luulin kirjoittaneeni selkeästi...
    Siispä, avaatko minulle vielä vähän tätä!? Ja mainittakoon vielä; EI vaivaa dementia.
     

Kerro tästä muillekin!