hiacen taka-akselista....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja outroadrebels, 21.2.2005.

  1. latari

    latari Gearhead

    kyllä tossa neliveto hiluxissa on jouset akselin päällä.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    vakiolukolla toistaiseksi,tiukkaaminen ei varmaankaan ole kuitenkaan pahaksi ja joku selitti et pitäis käyttää tojotan omaa peräöljyä ni lukko toimis oikein, mutta tiijä siitä ei ainakaan paikaalinen tojota huolto tienny auttaako vai ei ku kysyin asiasta (niil oli nesteen ja mobilin tuotteita)
     
  3. latari

    latari Gearhead

    mullekkin tarjottiin tota mobilin öljyä paikallisesta tojo huollosta.viime kesänä sitä perässä sit olikin. yks rallimies kehu tota motulin 90 peräöljyä. sitä pitää varmaankin testata.onko jollain kokemuksia tosta öljystä.
     
  4. moppe mies

    moppe mies 1st gear

    no niin pitänee tässä lausua ylistäviä sanoja kaikille niille jotka löysivät nuita välitys ja hinta tietoja tuohon "hiasteeseen" :p tiesittäkö muuten että mopen 83/4.sen vetari menee hiasteen murikkaan sovite on kylläkin tiukka mut menee kuitenkin eli siitä vois päätellä että vetaritkin ovat aika vahvat ja eipä taija nuissa jarruissakaan olla paljoo eroja ku tuntuvat laittelevan niitä ainakin 83/4.seen ovat tieten jonku verran halavempia ku mopen omat.
     
  5. latari

    latari Gearhead

    paksuthan noi hiasteen vetarit on ei varmaankaan niistä petä ensimmäisenä.
     
  6. lake ender

    lake ender Gearhead

    Hiaceen saa tojotan lukkoperäöljyä, mutta vaan 20l pöntössä. Jostain liikkeestä voivat varmaan laskea sitä pienempään kannuun.
    Katson maanantaina, kun pääsen töihin, mitä välityksiä löytyy ja mitä maksaa.
     
  7. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Juu, tuli siten eilen kurkattua sekä hiluxin, että haisulin alle. Nelivetohiluxissa akseli oli jousien alapuolella. Hiacessa taas päällä kuten "autoissakin". Tossa Hiacessa jousien etäisyys keskeltä keskelle oli 102 senttiä.
     
  8. lake ender

    lake ender Gearhead

    orkkis välityksiä saa ainakin seuraavia:
    4,31
    4,19
    3,77

    Hintaa vetopyöräparille tulee 600-700 €

    Tuo 3,77 on automaatilla olevasta autosta.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    sanokaapa että onko tuo hiacen akseli ihan varmana 8" ettei 7,8" ihan vaan varmistuksena ettei tulis väärää kun olisi tarkoitus tilata välitys tuolta www.motivegear.com ja helposti googlella motive gear toyota.
    ei löydy kylläkään hiaceen mutta picuppiin kyllä johon käynee sama
     
  10. moppe mies

    moppe mies 1st gear

    niin onpas mielenkiintosta ku tuossa motivegearin luettelossa ei oo 8".ta ollenkaan ku 7.8" näyttäs löytyvän mut siite taas www.drivetrainsuperstores.com myyvät 8"ta samalla osa numerolla otappa siitä selevä lienee varmaan samaa tavaraa molemmat vai tietääkö joku paremmin??
    ???
    :odroll:
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Heräs tyhmä ajatus mieleen, mitäs tapahtuu jos tollasen lukollisen haisien repun laittaa väärin päin kiinni? Eli silloinhan saisi muutettua jousitallat yläpuolelta alas tai toiste päin.
     
  12. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Pyörimissuunta muuttuu. Eli pakilla mennään eteen päin jne.
     
  13. teesus

    teesus 1st gear

    Olisko kellään kuvia tarjolla hiacen taka-akselista ja siihen kiinnitetyista tuennoista (four-link)?
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest


    Mut eihän siinä perässä mitään pakkia ole :eek:
    Vai meinaatko että kun laitan ykkösen päälle ni auto kulkeeki taakse päin
    Sehän on selvä et pyörimissuunta muuttuu mut onko siitä mitä haittaa?
    :wink:
     
  15. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    No miksi haisulin perään hitsattu 4-link olisi erinäköinen kuin 4-linkki missä muussa tahansa banjossa?? Googleta vaan 4-link ja kuvittele että kuvassa on Tojotan perä.. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!