hiekkapuhallin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 18.8.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    miten toimii hiekkapuhallin?mihin sitä voi käyttää? mitä se puhaltaa?
     
  2. HEKULIINI

    HEKULIINI 1st gear

    Hiukan arveluttaa, että mahdatko ihan tosissasi kysellä, mutta vastataan silti. :odroll:

    Hiekkapuhallin karkeasti sanoen sekoittaa hiekkaa paineilmaan, jonka avulla esim. ruosteen poisto teräsosista onnistuu melko helposti. Puhallusaineita onkin sitten moneen lähtöön, mutta autotallikäytössä ihan tavallinen 0,3mm jyväkokoinen hiekka toimii jotenkin. 8)
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    mites noi säkistä imevät pelittää? Tartteeko olla 20eur vai 60eur laite. Motonetissa Salossa oli tommote 60eur kapine myynnissä. Onko näissäkin eroa eli hinnalle tulee vastinetta?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niillä ei tee mitään. Jos et hiekkapuhallussäiliötä osta niin käytä ennen vaikka puhallutettavana osat, kuin ostaisit tollaiset.

    Nimim: Kokemusta omaava.
     

Kerro tästä muillekin!