Hiekkapuhallushiekan raekoko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja viijari, 3.6.2007.

 1. viijari

  viijari Gearhead

  Minkä kokoista hiekkaa pitäisi käyttää auton pohjan puhalluksessa? Ja lokasuojan kaarissa? Ensin kaveri sanoi että 0,6 mutta sanoikin että 0,2 on parempi. Koitan ekaa kertaa ja kunpaa hiekkaa kantsii hankkia. Viisaammat kertokaa......
   
 2. Antti P

  Antti P 3rd gear

  No ainakin se massa kannattaa poistaa pohjasta ihan jollain lastalla muuten menee hiekkaa yhden saharan verran..
   
 3. '82 Le Sabre

  '82 Le Sabre 1st gear

  En tiedä onko missään nimessä suositeltavaa mut capricen helmoja ja takapyörien kaaret puhalsin ihan normi rautakaupasta saatavalla 0,5-1,2 mm hiekalla. halpis puhallin ja em. hiekka 6€ / 25kg. Ei menny lommoille mistään vaikka läheltä puhalsin tai no ne kohdat mitkä oli muutenkin vaihdettava niin meni lommolle mut tuli reikiä kans.

  ekaa kertaa puhalsin kans ikinä
   
 4. chevystw

  chevystw 1st gear

  Itse olen hakenut kauniston soralta 0,2 -1,0 mm hiekkaa, kerralla sen 30 säkkiä kun pieneenkin hommaan sitä uppoaa yllättävän paljon, ja on huomattavasti edullisempaa kuin rautakaupassa.

  Puhalluslaitteena Puhti 24. Se riippuu paljon sun vehkeistä (siis puhallus-) mitä hiekkaa kannattaa ottaa. Suuttimen koko ym. Noissa nyt taitaa kuitenkin yleisimmin olla 2-4mm suuttimet, jos ei mitään teollisuuspuhallinta omista.
   
 5. KTM

  KTM Gearhead

Kerro tästä muillekin!