Hiekkapuhalluskypärä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja vierailija3, 28.1.2015.

  1. 1300TI

    1300TI 2nd gear

    ...eli varmaan hitsaushuppu/pipo, laskettelulasit/muovimaski ja hengityssuojain muodostavat yhtä hyvän tai huonon suojan puhallushommiin. Sen verran pitää olla pihi, että tuollaisen Puuilon hupun ompelee hetkessä itse jos sellaisen haluaa, kehys lasille vaikka vanhasta hitsimaskista tai vastaava muovinen jokin, radion kehyksestä saisi aika laajan katselualueen...
     
  2. urho3

    urho3 Gearhead

    Tuosta oon samaa mieltä. Ostin paikallisesta maaliliikkeestä kypärän jossa on kunnon huppu ja raitisilma tulo. Myöskin semmoinen essu ja vaihdettavia kalvoja suojalasin eteen. Maksoi muistaakseni 350e että ei edes ollu kallis ja mukava puhallella kun ei hampaat narsku hiekasta ja ei tule kuuma kun kypärään virtaa raikasta ilmaa koko ajan. Voin katsoa minkä merkkinen se on.
     
  3. 1300TI

    1300TI 2nd gear

    ...niin ja on se kumma, että halpoja puhallusvehkeitä ja maaliruiskuja saa joka putkasta, mutta halvempaa toimivaa hengitysmaskia korvausilmalla ei ole tarjolla. Onhan noi automaskit aika kalliita.
     
  4. karhu01

    karhu01 2nd gear

    Onko kellään antaa vinkkiä mistä löytyys harrastajahintaan puhalluskypärää/huppua jolla vähä viittiis tehdäkki puhalluksia?
     

Kerro tästä muillekin!