Hiekkapuhaltamo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 26.11.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olisikohan kenelläkään vinkkejä osaavasta hiekkapuhaltamosta? Pitäisi puhaltaa ruosteinen kori kokonaan ja saada pohjamaali päälle. Puhaltamolla pitäisi olla kokemusta vanhoista autoista, jottei samalla tule puhallettua koko koria piloille. Pirkanmaan alue on ykkönen mutta tarvittaessa kori voidaan viedään muuallekin.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    viialan teollisuuspinnoite (ovat autoharrastajia itsekkin) en tosin tiedä miten on koko auton laita (itse olen käyttänyt vain irto-osia siellä hoidossa) 03-5433340 numerosta saat ehkäpä apua :lol:
     

Kerro tästä muillekin!