Hieman erikoisempi kustomi - Skoda 1201 kombi "Benzinabeat".

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja miguelo, 16.8.2017.

  1. miguelo

    miguelo Gearhead

    Sattumoisin näin tämän mattaruskean itä-kustomin ensimmäistä kertaa livenä, kun 2017 Joutsa choppershow'n yhteydessä oli näytillä myös hieman autokalustoakin.

    Laitetaanpas linkki kuvaan, jonka internet'in syövereistä löysin:

    http://photobucket.com/gallery/user...IwMTcvRFNDMDk4MzNfenBzeTNqZGY1N2QuanBn/?ref=1

    Itseasiassa en vielä tuolloin sen enempää moiseen keksintöön kiinnittänyt huomiota (toki nappasin itsekin kuvan autosta tapahtuman jälkeen Joutsan keskustassa), mutta eräs vanha motoristiystäväni jonka kanssa viime viikolla kahvikupposen ääressä tarinoimme, hän mainitsi kun ottamiani kuvia hänelle näytin, jotta kyseinen auto omaa karun ja persoonallisen ulkokuorensa alla V8 tekniikan. (auto oli ilmeisesti Lahden seudulta?)

    No, toki otaksuin että sieltä varmaankin mahtaa löytyä joko roverin kahdeksikko, tai simcoissakin käytetty ns. "ranskan fordin" pienitilavuuksinen lättäpää v8?

    Kaverini kertoi, jotta "ehei, kyllä siellä viiden litran kasi on", jolloin en voinut kun hämmästellä. Ilmeisesti tuo on rungollinen auto, ellen erehdy?

    Uudessa mobilisti-lehdessä (5/17) on sivulla 26 lukijan kirjeessä lyhyehkö maininta tästä kyseisestä Skodasta.

    Mikäli jollain olisi hieman kertoa tästä ajopelistä lisää, niin kuulisin mielelläni, sillä jollain perverssillä tapaa tuonkaltainen konversio saa ainakin itselleni hymyn huulille, se on todella ennakkoluulottomalla tavalla valittu, tavallisuudesta poikkeava rakentelukohde.:)

    Ehkäpä myös se "susi lampaan vaatteissa"...
     
  2. emil knievel

    emil knievel 2nd gear

    tais olla 70-lukusen ford fairmontin "korivaihto", ellen väärin muista... ollut liikenteessä pauttiarallaa 10-vuotta.
     
  3. miguelo

    miguelo Gearhead

    Ok, kiitos tiedosta. Hauskan näköinen härveli kerrassaan.
     
  4. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Joo, korinvaihto fordian tuo on. Sitä en tiedä minkälainen rulianssi nykyään säädösten puolesta tollanen olisi tehdä, mutta silloin aikoinaan tuon teki sellanen tyyppi, joka oli hyvinkin paljon perillä noista lupahommeleista... Oli täs lahessa, mutta myi jokunen tovi sitten, mut en tiedä onko edelleenkin lahen seudulla.
     
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Forssan Pick Nickissä 2014:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    TopyCa, miguelo, MJF ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    The Bakery`s Poker Run & Drive In Car Show Riihimäki 09.08.2017

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!