Hiivatti!! Fiiatti!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja BB Coronet 500, 16.7.2004.

  1. HEMI

    HEMI 1st gear

    No aika kovaa on laskenu trailerilla tulee :lol:

    Joo kyllähän mä tiesin noiden jericojen hinnat siellähän ne sen kotisivuilla lukee. Mutta kun porukka täällä haikailee kestäviä manuaali lootia niin jerico taitaa olla ainut tolla saralla tai ohan se lencokin mutta se onkin enemmin sunnanut tarjontansa tonne kiihdytys puolelle.

    Mä ajattelin lähinnä tossa vaihteisto hommassa esim. tota tt vetteä ei tarviis pelätä että loota hajoo heti vois kaivaa niitä hummiakin lisää eikä tarvii pelätä että munat ottaa osumaa kun laatikon rattaat lähtee viimiselle lennolle.

    But No money No Can Do (ainakin mun kohdalla ja eikä mun autossa olekkaan niin paljon voimaa että tarviisin kyseistä lootaa (tuskin monella muullakaan) kun tuskin sais edes perinteistä A833 rikki tai eihän sitä koskaan tiedä) :odroll: :D

    Onkoha chargeri poikien roadrunnerista kuulunut mitään aika kovan tavotteen ovat laittanut sen jos rikkovat ihan normaali tiellä niin sanattomaksi vetää alkaa olla jo sellasta pinta liitoa että huh huh 8)

    Pitäsköhan hommata darttiin tollanen 50-gallonan tankki ei tarttis käydä tankilla joka päivä :lol: (mut eihän se jaksas varmaan kulkee tankki täynnä)
     
  2. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Tuo HEMIn linkissä ollut Charger on muuten yksi kaikkien aikojen suurimmista suosikeistani mitä maailmalla ja maailman lehdissä on tullut nähtyä. Se on simppeli, asiallinen, toimiva ja HÄRSKI!
    Lehti, jossa se esiintyi, on luettu perusteellisesti hiirenkorville, onneksi nyt tuli vastaan tuo nettiartikkeli, kiitos siitä.

    Serkkupojan uhoamista mp:nsä kanssa on tässä kohta pari kesää tullut kuunneltua, ja jonain päivänä aion vielä näyttää hänelle käytännössä auton, joka pieksee hänen munamankelinsa. (Ei yleistetä tätä enempää enää autot vs. mp:t -linjalle, tulipa vaiin mainittua)
    Tuollainen Sarsseri olisi siihen omiaan...
     
  3. SlantSix

    SlantSix 1st gear

    Eikös Fiudesta poksahtanu kone myös 03 kesällä Motoparkissa :lol:
    Mites tollasen esim. Dusterin koria parantelet ilmanvastuksen ym tiimoilta, ilman että siitä rupeaa tekemään Superbirdin kopiota :rotfl:
     
  4. herrakani

    herrakani 1st gear

    Miks se celica/cressidan M58-aski ei kestäis muuten veekasin 1000 hevosvoimaa, jos se kestää kerran suorankutosen ja veekutosen 1000 hevosvoimaa? Itse oon ainakin suunnitellu tämmöstä tohon omaan ratista vaihdettavaan. Välityksetkin semmosessa on munmuistaakseni suhteellisen hyvät. Jollain audifoorumilla ainakin suosittelivat tämmöstä askia turbotetun audi v8:n perään audin oman vaihteiston tilalle.
     
  5. TMJ

    TMJ Gearhead

  6. HEMI

    HEMI 1st gear

    Toi mikä kulki 8.273 vartilla niin kuulostaa kyllä sellaselta pommilta 3.3kg ahdot ja rajotin 13000rpm

    Niin ja sit saa aina kuunnella näissä jenkki vs japsi keskusteluissa näistä 1300hp skylineista jotka muka on kadulla toimivia no toimiihan ne mutta ei niillä säädöillä :lol: (no ne höpöttäjät on ollukkin sellasia hassun näkösiä lippalakkipoikia)


    Ainiin oottekos jo nähny mark stillowin "the mule" uudella padalla varustettuna.

    http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1480462

    Siinä taas esimerkki miksi iso on parempi ei älyttömiä ahtoja ja kierroksia (jotka tunnetusti tappaa koneen).
     
  7. TMJ

    TMJ Gearhead

    Skylinehen saa viri-paketin jolla tehot nostetaan yli 1000KW(huom.KW) ja tehdas takuu säilyy silti,että tuskin nuo kovin helposti särkyy!On muuten pirun siististi tehty Camaro :p
     
  8. HEMI

    HEMI 1st gear

    No ompas kovan takuun antanu.

    Kovat kansi"pahvit" pojilla

    No nyt kun ruvettiin puhumaan näistä turbo härriköistä niin onkos tämä tuttu:

    Tää on vähän kun toi skylinen motti eli alyttömillä ahdoilla.
    on kyllä kaameesti vääntöö pitää olla kova loota

    http://www.highperformancepontiac.com/t ... on_butler/
     
  9. TMJ

    TMJ Gearhead

    Ois muuten aika makee johonkin katu-autoon tollanen 2800hp kone :lol: ,jännä ettei ollut välijäähdytintä ollenkaan vai onkohan tossa penkityksessä jokin muu ahtoilman jäähdytys käytössä ???
     
  10. TMJ

    TMJ Gearhead

    Ois muuten aika makee johonkin katu-autoon tollanen 2800hp kone :lol: ,jännä ettei ollut välijäähdytintä ollenkaan vai onkohan tossa penkityksessä jokin muu ahtoilman jäähdytys käytössä ???
     
  11. HEMI

    HEMI 1st gear

    No se pitää muistaa että ei tolla esson 98 ajella ja enkä kyllä usko että skylinen koneellakaan noilla ahdoilla. Ja olihan tossa skyline jutussa se street versio kans jossa oli ~600hp
     
  12. Larry

    Larry Double Gearhead

    Yllättävän pieniltä näytti hukkaportit tossa kuvan motissa.
     
  13. HEMI

    HEMI 1st gear

    Joo niin on kun tarkemmin sitä katoin

    Tossa noita ahdettuja kaseja lisää (joillekkin vanhoja tuttuja)

    Tässä kiva pumppubensa nova prochargerilla :D
    http://www.procharger.com/chevy_nova.shtml

    Ja tässä kiva vene no HEMI:llä tietysti (korjaan kahdella) Eipä tartte paljon kierrätellä tota pataa että se tuottas kaakkeja.
    http://www.whipplesuperchargers.com/con ... ?pageID=72

    Ja vanha tuttu (ei ihan nii hurjilla ahdoilla kun toi poncho)
    http://www.popularhotrodding.com/engine ... _turbo_bb/

    Banks powerin rasseja 8)
    http://www.bankspower.com/camaro.cfm
    http://www.bankspower.com/sidewinder.cfm
    Kiva vertaus :lol:
    http://www.bankspower.com/Sidewinder-vs-Enzo.cfm
    Kivo patoja :odroll:
    http://www.bankspower.com/twin-turbo-products.cfm

    Ja potentiaalia löytyy
    http://www.chevyhiperformance.com/featu ... les/77038/

    Ahdettu maantiekiitäjä
    http://prostockhemi.com/gallery/gallery2.htm

    Oishan noita esim Bob riegerin belairi ja lingenfelterin tuttu corvette kyllähän noita turbotettuja muskeleitä löytyy ihan kiitettävästi kun ettii.
     
  14. TMJ

    TMJ Gearhead

    Missä sä ne hukkaportit näät?Taidan olla sokee!
     
  15. Larry

    Larry Double Gearhead

    No jos pilkkua viilataan niin ei niissä kuvissa näy kuin toinen hukkis joten
    voit rauhoittua, olet vain puolisokea.
     
  16. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Metanolikäyttöinen, yhdessä kuvatekstissä mainitaan, ettei välijäähylle ole tarvetta, kun metanoli tuppaa muutenkin muodostamaan härmettä imurööreihin.


    Vai vielä 1000 kW Nissan takuun alaisena? Voi prkl... mistä näitä löytyy?! Se, että joku on repinyt bensalla Datsunista 1000 kW tai metanolilla 1500 kW, on vielä aika kaukana noista "tuikitavallisista, bolt-on-viritetyistä" 1000 hv moottoreista...
    TMJ, jos et minua usko, kannattaa vaikka lukea niitä taustatekstejä sieltä Ex Vi Terminin sivuilta. Mm. siellä auton omistaja toteaa, että 1000 kW, 3,5bar ahdot ja 13 000 rpm vaatii huomattavia muutoksia (uusia osia) alakertaan ja jopa kannen jäähdytykseen. Puheet takuun säilymisestä tuollaisessa eivät ole ainoastaan puppua, ne ovat naurettavia!
    600-700 hv vielä mennee vakioalakerralla, mutta tämän jälkeen alakerta alkaa kaipaamaan vahvistuksia, jos oikeasti vielä haluaa ajaa laitteella.
     
  17. HEMI

    HEMI 1st gear

    Kyllä jos niinkun haluaa 1300hp rassin kadulla tomivaksi niin kanattaa ottaa iso kone niin ei tartte kierrättää alyttömiä ja ahdotkin voi pitää alhaalla eikä tartte mitään ihme polttoaineita. Ois kiva tietää paljonko on skylinen motti maksanu melkein veikkaisin että sillä rahalla sais kaksi kappaletta 1300hp kaseja jotka on vielä varmempi toimisia :D

    En oikein ymmärrä miks jotkut virittellee tollasia pikku koneita jotka sitten kiikkuu kestävyyden rajoilla ja rakentaminen maksaa hirveesti kasin rakenteluun verrattuna. No onhan se tietysti mielenkiintoista kattoo paljonko siitä voi saada tehoa.
    Mutta jos nyt sitten joku haluaa sen 1000hp siitä corollan koneesta niin eipä siinä mulla mitään nokan koputuksia, toimivuudesta voi varmaan kysellä lehtimäeltä ja muilta turbo miehiltä pärrär päks päks ja siinä se sitten olikin :wink: :rotfl:

    Ku kattoo varsinkin pienkoneisten turbohärveleiden menoa niin näkee miten epävarmoja ne on esim. varttimailiajoista näkee aika hyvin välillä menään kasin puolelle ja sitten taas joskus ei millään päästä alle ysin eli hyvin vaihtelevaa toi toimivuus. Sitten kun taas jotkut esim.vapari kasit kellottaa samankaltaista aikaa koko päivän (esim kiihdytyspäivillä)

    Ja nämä nuoret(tuning) harrastajat jotka aina kuvittelee että 1300hp skyline toimis normaali löpöllä ja tehot saadan helposti niin ne on vaan saanu väärää infoa (tai ei ollenkaan) niistä redline ja maxpower höpöhöpö lehdistä. :odroll:

    Turbot on kyllä kivoja jos ne on kasissa vaikka ei niillä jää jalkohin vapari muodossakaan 8)
     
  18. Larry

    Larry Double Gearhead

    1300 hv katukäytössä? Varmasti todella hyvä kadulla oli se motti mikä
    vaan henkilöauton kone.
    Kyllä omien kokemusten mukaan se turbo on mukava vehje
    4-pyttyisen kupeessakin. Miinuksena tosiaan rakentamisen kalleus
    vaikka mitään maailmanmestaruusmoottoria ei tekisikään.
    Enkä tarkoita kisapelejä.

    Turbo-ahdetusta kasista ei oo kokemuksia mutta on kyllä erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä.

    Joo, ja nää reippaasti viritetyt takuunalaiset laitteet... nää on just niitä
    gti-lehti-tason juttuja.
     
  19. TMJ

    TMJ Gearhead

    Joo voin kyllä olla väärässä tosta takuu asiasta,muisttelin vaan että oisin jostai lukenut siitä :( ,mutta tuosta Camaron kone huoneesta en kyllä löydä hukkaporttia,ettei vaan nyt sekotettas hukkaporttia ja Dumppi-venaa :wink:
     
  20. Larry

    Larry Double Gearhead

    Mistä Camarosta? Me puhuttiin Pontiacista!
    Mulla ei ainakaan näy ne Camaron kuvat mutta kyllä sieltäkin
    ainakin hukkis/hukkikset löytyy.
    Sä saatat kyllä itse sekotella venttiilis ja porttis.
    Hukkaportti ja tuuletusventtiili on ihan eri jutut ja niiden sijaintikin
    jo kertoo kumpi on kyseessä.
     

Kerro tästä muillekin!