Hiljainen hälytin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Double_T, 26.1.2003.

  1. Double_T

    Double_T 1st gear

    Tuossapa tuli vaan mieleen kun kattelin tuota pommikonetta parkkipaikalla yksinään lökäpöksynarkkareiden ihmeteltävänä, että
    mitenköhän toimis jos jättäis autoon ääniaktivoituvan radiopuhelimen tai mitänäitäon babysittereitä, ja toinen kapula yöpöydälle. Sitten kun lättähattu menisi autoon roplaamaan niin kapula aktivoituisi lähettämään livenä ääntä omistajalle, joka olisi heti tilanteen tasalla. Ei kun takkia niskaan, Mailajussien peliväline tai kyttämallin Maglite oven pielestä kouraan ja sutena kimppuun! Veedumainen ylläri nuorisorikolliselle kun setä riuhtoo jolpin autosta asvaltille ilman sen kummempia tööttäyksiä ja valoshowta.. Onko joku kokeillut?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kaverilla on vähän harvinaisempi auto ja vastaava systeemi.. Tosin videokuvalla ja äänen lähetyksellä.. Aktivoituu kun hälytin inahtaa ja johan jää heti murtautujan ääni / naamataulu kotihuoneessa olevan tietokoneen muistiin...

    5 kertaa pöllitty tyhjäksi ja aina ollut kunnon hifilaitteistot kiinni.. nyt luulis et jää tekijät kiinni jos vielä kerran käyvät...
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ainakin tuo meidän muksun itkuhälytin on niin herkkä että kaikki risahduksetkin tulee läpi eli ei oikein toimi tuohon. Ajattelin nimittäin samaa jahka tuo toukka kasvaa eikä enää tarvi vekotinta.

    Kirjoitinkin jo jonnekin että kaveri laittoi omaan caddyynsä (ei vw) akulla toimivan liikkeentunnistin-gsm-hälyyttimen joka tuuppaa tekstiviestin jos havaitsee liikettä auton sisällä. Joku tuommoinen?
     
  4. Double_T

    Double_T 1st gear

    Niinpä, pitäis löytää varmaan sellanen vähän
    enempi pro-radiokapula jossa toi herkkyys olis säädettävissä, ja jos akun sais vielä ladattua tupankansytytinpiuhalla niin vot!
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eilen uutisissa tiedotettiin että jokamiehen kiinniotto-oikeuskin paranisi eli huomatessaan jonkun murtautuvan autoonsa sen sais ihan laillisesti kohtuuvoimin :poff: napata kiinnikin ja pidätellä paikalla viranomaisten tuloon asti ilman että ite olis kusessa ja maksamassa noille poikaparoille korvauksia henkisistä kärsimyksistä sun muista kauheuksista kun ilkeä setä on tullut ja häirinnyt heidän puuhastelujaan.
     
  6. Fastback

    Fastback Gearhead

    Joo täytyy vetää turpaan kohtuudella, ei joudu maksamaan korvauksia. Miten kohtuus määritellään? Tod.näk. ensimmäisestä lakia soveltavasta tehdää esimerkki tapaus raskaimman kautta...

    Toinen ja melko huomaamaton systeemi olisi uv-kamera. Uv-valo on ihmissilmälle näkymätöntä. Yksi UV-ledi vaikka auton aurinkolippaan tai mittaristoon, josta sitä ei edes erota, sen teho riittää "valaisemaan" tarpeeksi kuvaa varten. Pieniä UV-kameroita saa parilla sadalla vanhaa rahaa, jollaisen upottaa kojetauluun helposti. Kamera vaatii tietokoneen, esim. joku vanha läppäri (sylimikro), jonka kovalevylle kuvat tallettuu. Näppärä kaveri rakentaisi datasiirron puhelimella GPRS:llä ja kuvat tallentuisivat esim. toisen puhelimen välityksellä oman pöytäkoneen muistiin.

    Kuvanlaatu vastaa hyvää mustavalkokuvaa. Olisi siinä "roistolla" suu mutrussa kun katseli pärstänsä lähikuvaa kun polisetä tulisi korjaamaan parempaan talteen.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fastback 2003-01-27 17:30 ]</font>
     
  7. Lettu

    Lettu Gearhead

Kerro tästä muillekin!