Hillroad Garage avaa cruising kauden Porissa. 12.5 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kylänmies Asseri, 5.3.2012.

 1. Taas alkaa talven selkä taittumaan ja kesä lähestyy 8) Hillroad garage järjestää perinteiset cruising kauden avajaiset ja rokkikinkerit verstaalla 12.5 2010. Luvassa ruisailua maalaismaisemassa ja ehtoolla pistetään jalalla koreasti liiterillä, jossa pelimanneina Rockabilly poppoo Howlin`Boozers ja joku toinen bändi. Lisää infoa tulossa lähipäivinä, mutta merkatkaa kalentereihin jo valmiiksi :D
   
 2. Yogi

  Yogi Gearhead

  Tua noi, toi 2010 meni jo, joten kait verstas on auki 12.5.2012. :wc:
   
 3. Lähenee 8)
   
 4. Näähän on, tua noi nii, tiäräksää viikon päästä :eek: :poff:
   
 5. Yogi

  Yogi Gearhead

  ...eli kaikki paikalle!
   
 6. Nää kinkerit olis nyt lauantaina. Koittakaas nyt raahautua paikalle.
   
 7. hot rod man

  hot rod man 3rd gear

  aikataulu?? mistä lähtee cruising??
   
 8. Klo:17.00 kokoontuminen ABC Tikkula Pori. Klo:18.00 cruising starttaa kohti Leineperin ruukkia, jossa parkki. Noin klo:21.00 cruising pirskeet HRG: tallilla Noormarkussa. Mainos tallin sivuilla.
   
 9. Yogi

  Yogi Gearhead

  Cruisingparkki alkaa KLO 16:30 (flyeriin oli eksynyt kirjoitusvirhe 17:30). Itse crusing starttaa klo 18. ABC Tikkula Pori, Tikkulantie 2.

  Aurinko paistaa tällä hetkellä, ei tarvitse pelätä auton kastumista ainakaan vielä. Mullakin vuotaa auto sisään, joten sille vaan ei voi just nyt mitään :lol:

  www.hillroadgarage.tk
   
 10. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Kävi Laihialt hakee saabin renkaat saabistilta joka tunsi kovasti jonku pujoparran hillroad garagelt et terveisii vaa!
   
 11. fennia

  fennia Gearhead

  Kiitos Asserille ja kumppaneille hyvistä kinkereistä. Tarjotut kaljatkin maistui oikein hyviltä.
  -Toni-
   
 12. Kiitokset ruisinkeihin ja kinkereihin osallistuneille! Saatiin sitä väkeä kumminkin tulemaan, vaikka oli äitienpäivä sunnuntaina. ei tullut vilastua kalenteria, kun päivää päätettiin. Syksymmällä sitten taas uudestaan :p
   
 13. 69

  69 Gearhead

Kerro tästä muillekin!