Hinurin taksat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jenkkijussi, 23.7.2005.

  1. Sheikki

    Sheikki 3rd gear

    Vanhana Kouvolan jätkänä satun ko. Hinuri kuskin tietämään ja kyllähän sen näkee että, se on ko. äijälle elämän tapa. Luultavasti kuoleekin hinurin rattiin.

    Hinuri kuskeillahan on ongelma se että, ajoa ei ole 24h niin kuin monella muulla kuljetus kalustolla.

    Jos harraste-autojen siirtoja joku kaipailee, niin munkin puoleen voi kääntyä, halvemmalla saatan tehdä mutta, ei mullakaan pelastusarmeijan jäsen korttia ole. Kalustoa kyllä löytyy vaikka isomopienkin laitteiden kuskaukseen.

    Laitan kuitenkin esimerkin. Lahdesta Helsinkiin ja takas tekee 200km meidän Volvo F12 hörppää tolla matkalla 80 litraa ainetta + tyhjä käynti yms. kuormaus löpöt päälle, saattaa reisussa mennä 100 litraa hyvin verotettua menovettä. Eli euroissa lähes 100 ( huom. tankissa on dieseliä eikä tupaöljyä): Vetokita veron kanssa, dieselverokin on "vain" 2400€ /vuosi. Eli 6.5€/päivä vaikka sillä ei ajais metriäkään. Ei vaan voi kovin pikkutaksalla lähteä romuja kuskaamaan vaikka kuinka haluaisi..

    Chevy hinuri meneekin onneksi jopa alle puoleen tolla matkalla, vaikka olis 7.5m kärry perässä.

    Tarkoitus ei ole aikaisemmille kirjottajille pottuilla vaan uskon että monikaan ei välttämättä ole perillä mitä ylläpito kustannuksia raskaalla kalustolla on. Eli uskon että, tietämättömyys on syynä moiseen "purnaukseen"
     
  2. Erppa

    Erppa Gearhead

    Lahti-klaukkala-porvoo-orimattila reitti. tuloksena kahden jenkin kanssa kotona ja 140e köyhempänä. kilometreja reilu 250...

    Mutta sekin aina heittelee mielialasta? lahti-heinola-lahti ois ollu 120e viimeviikolla. onhan näitä
     

Kerro tästä muillekin!