HipHop/Rap autot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja janica, 20.3.2015.

  1. janica

    janica 1st gear

    Heipsan!
    Otetaas esille tälläne aihe kun hiphop/rap maailmasta vaikutteita saaneet autot Suomessa! Kovasti tuntuu jenkkiauto harrastajat autoineen kallistuvan tuonne rock'n'roll osastolle (?) :odroll:
    Siispä kuvia Suomen kilvissä olevista rap-mobileista, kommentteja ja mielipiteitä ja tiedättekö tälläisiä autoja edes olevan täällä pohjolassa!
    Ehkä sen voisi jättää huomioimatta jos jollain on sattunut soimaan jokin räppi biisi sattumalta autossa radion ollessa päältä :rotfl:
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ainakin ne donk(?)-tyylin kammotukset vois upottaa vaikka mereen. Räppineekerit on vieny jenkeissä auton rakentelun yhtä mauttomaan suuntaan ku pukeutumisensa.
     
  3. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Niin. Kyllä persvaon pitää vilkkua paskaisten farkkujen vyötäröstä ja karvaisen vatsamakkaran pursuta nuhjuisen STP-paidan alta.
    Sehän se on sitä tyylikästä pukuloistoa kerrassaan :D
     
    Joukojs tykkää tästä.
  4. hekustom

    hekustom 1st gear

    Ne gangsta/rap/hiphop miehet taitaa olla enemmän tuohon lowrider-tyyliin rakennettujen autojen perään? On minullakin Capricessa ilmajouset ja pinnavanteet mutta ei se siitä ehkä vielä lowrideria tee. :D
     
  5. janica

    janica 1st gear

    Hyvä Hekustom! :wink: Tos on oikeesti pointtii ettei välttis tarvi olla niitä pinnavanteita/ilmajousituksia et on lowrider. Eiks mones normi kustomis oo ihan samat varusteet eikä ne silti oo lowridereitä..? Mun mielestä toi lowrider touhu on just sitä hiphop/gangsta touhuu parhaimmillaa. Ei välii vaikkei oo pinnoi tai pomppujousii kunhan tietty olemus huokuu autosta!

    Lisää vettä myllyyn kun aiheesta puhutaan niin löytyyks Suomest kellää kunnon blingbling meininkii omasta autosta?? :rotfl:
    Kyselen vaan täs innol kun alkaa kohta olla chänssii sitä ekaa omaa autoo hankkii ja ois kiva nähdä miten muil tän tyylin autot on edustettuna ja saada sitä kautta ideoita 8)
     
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

  7. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    Kyllä osa nuista donkeistakin oli hienoja tuolla videolla.
     
  8. janica

    janica 1st gear

    Noihan on ihan huippu makeita!!! <3
     
  9. Herje

    Herje Double Gearhead

    Kyllä nostatti verenpaineet tuo video.
    Ei ne vanteet vaan avot. Katto auki ja lasit ylhäällä. :mad:
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Enhän kyllä omaan Oldsiini laittaisi moisia vanteita kuin tuossa videolla vilahtavassa ´70 avossa on, mutta päteehän tähän toki sama juttu kuin taannoin toisessa keskustelussa, "miksi lehdessä on patinoituneita ruosteisia romuja", eli kunnioitetaan toisen harrastajan oikeutta omaan näkemykseensä, vaikka se kuinka paljon eroaisikin omasta.

    [​IMG]

    Herjen kanssa olen samaa mieltä, että avo ikkunat ylhäällä on järkyttävä näky rakentelutyylistä riippumatta. Tähänkin mielipiteeseen löytyy varmasti eriävä näkemys joltakulta muulta :odroll:
     
  11. Weijari

    Weijari Gearhead

    Noi ylisuuret rilla-vanteet joissa on kumi vaan värin vuoks tekee sitten noista Donkkareista aivan hirveitä ajaa. Muutenkaan tuossa ei ole enää autosta sen alkuperäisessä käyttötarkoituksessa enää paljoa jäljellä.

    Eipä toisaalta nuo 80-luvun Överiksi vedety hottentotit perse korkealla - nenä massa - jenkkilippu tankissa / perämurikassa mun mielestä myöskään kaikki mitään komistuksia olleet. Sama pätee paskaksi potkituihin sikalinttoihin

    Noissa lintoissa ja hottentoteissa pahimpia oli överit, mutta noi donkkarit on jo lähtökohtaisesti ja tyyliin kuuluvasti Öyskän puolella ja pitkästi.

    Lasit ylhäällä ja katto alhaalla tolleen että vain quaterit on ylhäällä = Kalsarit housujen päällä.
     
  12. Steve McQueen

    Steve McQueen 3rd gear

    Käy AmericanCarShowssa, siellä tuninghelvetissä. Sieltä sopivaa hondaa kattomaan malliksi. Saat paskaa musaa samaan rahaan.
     
  13. janica

    janica 1st gear

    Ei ehkä ihan toi tuning puoli kuitenkaa oo sitä mitä haen :odroll:
    Hmmmm, näyttää kommenteista päätellen siltä ettei täällä oikeen taida olla kunnon blingbling-gangsta jenkkiautoja!

    Steve Mcqueenin kommentti p*skasta musiikista vähän ihmetyttää... eiks tollanen rento basso oo parasta cruisailu musaa 8)
     
  14. Steve McQueen

    Steve McQueen 3rd gear

    Taidetaan asua eri planeetalla....
     
  15. janica

    janica 1st gear

    Joo varmaa sit niin.. se oli siis se sun planeetta mikä peitti tänää auringon keskipäiväl :D

    Mitä oon ny noita videoit youtubest kahlannu ni yks yhteine piirre näis autois on se et ne on tosi hiljasii. Ei tietty noil kierroksil viel kone kauheest murise mut aika maltilliset saundit - bassoo senkin edesta sit kontista :D
     
  16. ViLU

    ViLU Gearhead

    Räppii kuunnellaan ja Impalalla ajellaan. Hydraulit pitäis jossain vaiheessa laittaa alle. Nyt mennään jousilla josta laikkasin tänään taas yhden kierroksen pois. Nykyään kuvasta poiketen matalampi, lampuissa half moonit ruosteet paikattu. Muuten aikalailla kauhtunut maalipinta.

    Tuolla osunu jonkun linssiin vuonna 2014 => http://makejalava.kuvat.fi/kuvat/Turku+ ... G_0595.JPG

    [​IMG]
     
    Jupe666 tykkää tästä.
  17. freeride

    freeride Gearhead

  18. ViLU

    ViLU Gearhead

  19. paja1

    paja1 Double Gearhead

    saan ihottumaa heti kun näenkin tollasen räppimallin 72-73 impalan/capricen :wc:
     
  20. ViLU

    ViLU Gearhead

Kerro tästä muillekin!