Historiallista materiaalia hakusessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Hollow Head, 14.11.2006.

  1. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Kyllä nuo "muumio-harrastajat" on edelleen hengessä mukana. Ei tosin enää kerho-aktivisteina, mutta takavasemmalla väijyvät... :)
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Kiitoksia kaikille tähän mennessä kuvia toimittaneille. Materiaalista löytyy mahtavia flash backejä menneisyyteen. Mikäli joku kaipailee kovasti omiaan takaisin, niin yritän piakkoin niitä lähetellä. Suurin osa on jo skannattu, mutta nyt painaa päälle uusimman lehden teko ja valmistautuminen Freak Raceen. Kärsivällisyyttä...kaikki on tallessa ja pysyy...
     
  3. Ranchi

    Ranchi 1st gear

    Mikäs tässä onkaan dead line ??
    Meillä löytyy kanssa materiaalia Natikoista ym.. vuodesta 90 lähtien.. Täytyy ensi viikonloppuna ottaa projektiksi ettiä parhaimmat albumin aarteet ....
    Jos vaan vielä kerkiää.... :D (pakko keretä...) Ja skannailla koneelle, niin saan siirrettyä Hollowille cd:n muotoon..esmes..
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Nou hätä. Velä ehtii ja mahtuu. Ja jos ei muuten mahdu, niin raakataan huonoimpia pois :rotfl: . Anna tulla vaan....
     
  5. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    No nyt meni kiire tämänkin homman osalta. Syyskokouksessa päätettiin, että kirjan valmistuminen siirretään 25V vuodelle. Kiitoksia siis kaikille tähän mennessä materiaalia toimittaneille. Pitäkäähän kamerat tanassa tästä eteenpäinkin, jotta saadaan tuoreempaakin materiaalia kansien väliin sitten joskus. Ja toki vanhoja kuvia saa edelleen lähetellä. Yritän saada aikaiseksi ja palautettua nuo pari kansiota omistajalleen, jottei ne jää ikuisiksi ajoiksi pöydälleni. Ja Herkon video taitaa olla sekin vielä palauttamatta?

    -Seppo-
     
  6. Herkko1

    Herkko1 1st gear

    Joo,video onkin vielä maailmalla,
    kuvat tuli takas.
    Saitko sitä vanhankansan vhs:sää näkymään.
     

Kerro tästä muillekin!