Historic Grand Race 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja homer, 14.8.2014.

 1. homer

  homer Gearhead

  Näyttää olevan hienoa kalustoa (jopa Shelby Mustang historiciin, liekkö ihan aito?) tulossa ainakin kitin mukaan. On se kai parin vuoden tauon jälkeen paikan päälle ainakin lauantaina mentävä.
   
 2. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Lauantaina aika vähän nähtävää radalla, ite koitan päästä sunnuntaina paikalle
   
 3. homer

  homer Gearhead

  Kun ei hirviä kattella kun hienolla kalustolla ihan kilpaa ajetaan...
   
 4. kj

  kj 2nd gear

 5. coistinen

  coistinen 3rd gear

  Poikkesin perjantaina illalla toimitsijoiden luona ja taas ikävä uutinen Apparalta.
  Alueella olevaa autoa naarmutettu!!! tarkempaa tietoa ei nyt ole onko siviiliauto vai kilpuri mutta ilmeisesti varikolla tapahtunut kun ei siellä juuri muualla autoja ollut vielä silloin illlalla.
  Osallistujat silmät auki jos jotain epäilyttävää havaitsette ja heti toimeksi!!
   
 6. homer

  homer Gearhead

  Kyllä tuolla sai päivän mainiosti kulumaan lauantainakin. Ihan kunnon vauhtiakin näki kun formula neloset olivat radalla. Tosin parasta antia taisi taas kerran olla harrasteparkin monipuolinen kalusto.
   
 7. T.N

  T.N Gearhead

  Hieno tapahtuma jälleen kerran , sunnuntaina ainakin harraste parkissa kiitettävästi kalustoa laidasta laitaan.
   
 8. MustangSally

  MustangSally Gearhead

 9. petpi

  petpi 3rd gear

 10. andreas.

  andreas. 3rd gear

  Hieno peli, mutta väitän että replika.http://www.classicdigest.com/readers-st ... w/138/1104

  Lotus Cortinoilla ajaa kuskeja, joilla on aito peli tallissa mutta hisseskaboihin ovat rakentaneet replikan, mikä onkin ihan ymmärrettävää.
   
 11. Gottlieb

  Gottlieb 2nd gear

 12. mikki72

  mikki72 3rd gear

 13. deadline

  deadline 1st gear

  Tuli kans käytyä piipahtamassa apparalla,kun tuossa puolen tunnin ajomatkan päässä kun on kotoa.Hieno tapahtuma kaikinpuolin,sää suosi kilpailua ja katsojiakin,lipun hinta minusta ihan kohtuullinen,kuitenkin näkee monta mielenkiintoista ja hienoa kilpuria radalla. Varikollekin olis ollu hieno päästä,mutta aika kaaos olis ollu siellä ahtaudessa. Harrasteajoneuvo parkissa katseltavaa myös riitti,yksi mikä jäi harmittamaan oli se että seassa monta uudempaa autoa,enkä nyt tarkoita mitään 90luvun vaan muutaman vuoden vanhoja bemareita ym. Niidenkin tilalle olisi mennyt monta hienoa kulkupeliä. Omaakin harrasteautoa tuonne jo aamusta yritettiin mutta portilla käännytettiin..niinkuin monta muutakin. Noh..ensvuonna paremmalla onnella :)
   
 14. homer

  homer Gearhead

  Lauantaina harrasteparkissa näytti olleen ylimääräistä tilaakin vaikka siellä muutama käyttöauto olikin.
   
 15. Mawerick

  Mawerick Gearhead

  Annetaanpas jälleen hieman palautetta järjestäjille.

  [​IMG]

  Jos etukäteen on tiedotettu ja ohjelmaankin painettu, että harrasteparkki avautuu klo 10:00, miten on mahdollista että se on lähes täynnä klo 9:45?

  Ei näin.
   
 16. stoneland alley

  stoneland alley Gearhead

  Oltiin paikalla sunnuntaina kello 10.17, harrasteparkki oli järkkäreiden mukaan täynnä.
  On tullut kuulemma uudet turvallisuussäännöt, ei saa pysäköidä rinteen suuntaisesti.
  Kun käveltiin ylös oli ylösajotien varrella tilaa, vesitornin luokse oli tullut myyntipaikka ja sinne ajo estetty portilla. Silmämääräisesti n. kolmasosa autoja vähemmän verrattuna aikaisempiin vuosiin. Aiemmin on päästy harrasteparkkiin vielä 11 jälkeenkin.
  Paraatissa laskettin olleen 18 autoa, aiemmin letka on yltänyt koko radan matkalle.

  Jätettiin järjästäjille kirjallinen palaute aiheesta.
   
 17. deadline

  deadline 1st gear

  Samaa mekin ihmeteltiin..kello oli 10.09 kun oltiin portilla parin muun kaverin kanssa kun järkkäri tuli sanomaan että harrasteparkki on jo täynnä :odroll: No ei auttanut kun viedä pullerin kentälle parkkiin. No käveltiin kans sinne ylös ja kateltiin kun oli peräkärryä ja uudenkarheeta käyttöautoa harrastevehkeiden välissä tilaa viemässä.
   
 18. Cam69

  Cam69 2nd gear

  Harrasteparkki (ja sen myötä koko harrasteautojen paraati) täysi vitsi tänä vuonna! Autoja harjulla korkeintaan puolet aikaisempiin vuosiin verrattuna ja kioski keskellä harjua vei loputkin paikat.
  Kuulemma jonkun paloviranomaisen määräys yms.
  Kapinat sen sijaan oli hyvät ja nähtävää riitti.
   
 19. karra

  karra Double Gearhead

  Lauantaina pääsi harrasteparkkiin vielä noin 10.40 ja vaikutti että siellä oli tilaa vielä hyvin. Tultiin alas sitten heti ja palattiin ylös vasta klo 16 jälkeen niin en tiedä mikä siellä oli ollut oikea tilanne.
   
 20. debner

  debner Gearhead

Kerro tästä muillekin!