Historic Kymi Race 5.-6.9. (finaalit ja harrasteajoneuvoalue)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Vintage Racing, 28.8.2020.

 1. Vintage Racing

  Vintage Racing 1st gear

  Historic Race Finland ry:n 30-vuotis juhlakauden jännittävimmät hetket ovat sarjamestaruuksien kannalta käsillä, kun historialliset ratakilpurit kohtaavat Gulf Historic Race Cupin kahdessa viimeisessä osakilpailussa 5.–6.9. uudella KymiRingin moottoriradalla.

  Ratasarjassa on jahdattu sarjapisteitä tänä vuonna jo kuudessa osakilpailussa. Nyt ovat vuorossa finaalit, (7. sekä 8. osakilpailu). Harjoitukset ja aika-ajot kruunaa kilpalähdöt molempina kisapäivinä seuraavissa luokissa: Historic erikoisvakio/GTS-autot (1947–1981), Historic vakio/GT-autot (1966-1981), Fiat Historic Ratapotti (1971–81), Historic Formulat (1966-90), Subaru Sport, SS 1300, Locost, Roadsport V8/A-C (luokitellut vuoteen 1985 asti) ja 2A/2B (luokitellut vuoteen 1998 asti) sekä Suomen vanhin rataluokka Mini 1000. Historic Kymi Racen aikataulu ja kilpailijalistat julkaistaan vk 36 alkupuolella.

  Historic Kymi Racessa on harrasteajoneuvoparkki 30-vuotiaille ja vanhemmille harraste- ja klassikkoajoneuvoille. Tälle näyttelyalueelle tulee ilmoittautua ennakkoon. Se tulee tehdä viimeistään päivää ennen ko. kisapäivää ja erikseen molemmilta päiviltä. Tämä vaatii ainakin yhden pääsylipun ostamisen ennakkoon verkkokaupasta. Harrasteajoneuvoparkkilaisille pysäköinti on ilmainen.

  Yleisöalueelle, josta on näkyvyys lähes koko kilparadalle myydään pääsylippuja rajoitettu määrä. Kun ostaa liput ennakkoon niin se nopeuttaa sisään- ja ulospääsyä alueelta. Lipunmyyntipiste löytyy myös paikan päältä, missä maksaminen on mahdollista vain kortilla. Alle 12-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen huoltajan tmv. seurassa.

  Suomen uusin moottorata, KymiRing sijaitsee Iitin kunnan Tillolassa, Kouvolan kaupungin rajalla, valtatien 12 pohjoispuolella. (Kymentie 748, 47400 Kausala).

  Lisätietoja kisasta ja linkit lippukauppaan sekä harrasteajoneuvoparkki-ilmoittautumiseen löytyvät kilpailun nettisivuston etusivulta:

  www.historickymirace.fi
   
  Muokattu: 28.8.2020
 2. Vintage Racing

  Vintage Racing 1st gear

  Tulevan viikonlopun kilpailuun on ilmoittautunut 154 kilpailijaa. Vauhtia ja säpinää on luvassa sillä lähtökentällisissä on lähes joka luokassa yli 20 autoa, joissakin lähemmäs 30. Joukossa on mm. 14 jenkkiautoa kolmessa eri luokassa – Boss Mustang, kolme Camaroa, Valiant, Dart, Cadillac, Barracuda, Shelby GT350, Chevy II, Mustang GT ja kolme Falcon Sprintiä.
   
 3. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Onko Kymiringin pääsisäänkäynninedusta vielä iso hiekkakasa? (kävin kesäkuun alussa ja oli sellainen sepeli/hiekka kasa, että en kyllä viiti harrasteautolla ajaa sinne. ) Käännyin ympäri siinä missä asfaltti loppui.... joku sivuvaunu luokka ajoi siellä kuitenkin kisaa.
   
  valtope tykkää tästä.
 4. Vintage Racing

  Vintage Racing 1st gear

  Harrasteajoneuvoalueen pinta on tasoitettu ja jyrätty kuten kysymäsi kohtakin. Asvalttia siinä ei vielä ole, mutta harvemmin sellaiseen ollaan autotapahtumissa totuttukaan. Katsomo- ja harrasteajoneuvoalueen pinta on hiekkaa.
   
  Muokattu: 4.9.2020
 5. MustangSally

  MustangSally Gearhead

 6. jarkko359

  jarkko359 2nd gear

  Hienoa settiä !! Olikohan harrasteparkissa nähtävää ? Sadekuurot saattoi verottaa sinne tulijoita . Yhtäaikaa oli myös Mobilisti Jamboree Ace Cornerilla Lahdessa .
   
 7. MustangSally

  MustangSally Gearhead

 8. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Komeeta oli meno, etenkin isomoottoristen osanotto hisseluokissa pitkästä aikaa vähän parempaa
   
 9. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Eipä ollu Caprit liikenteessä ja vesisadetta. Nooh ei tullu turhaan tultua paikalle. Näytti kuitenkin ihan hauskalle lauantain osalta... ehkä joskus. Millainen rata on kuskien mielestä, oisko esittää mielipidettä täällä?
   

Kerro tästä muillekin!