Historic Kymi Race finals 4.–5.9.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Vintage Racing, 2.9.2021.

 1. Vintage Racing

  Vintage Racing 1st gear

  Toista sataa historiallista ratakilpa-autoa kuljettajineen kilpailee tulevana viikonloppuna Kymiringillä Iitissä – Lahden ja Kouvolan välissä. Kilpureista kaksitoista on amerikkalaisia - luokissa Historic F/A ja G/A sekä Roadsport V8. Kaiken kaikkiaan kilpakalusto on varsin monipuolista 1960-luvulta 2000-luvun alkuun painottuen vanhempiin vuosikymmeniin.

  Gulf Historic Race Cup huipentuu kuuteentoista Historic Kymi Racen kilpalähtöön. Lauantaina on kahdeksan kilpailun lisäksi aika-ajot ja sunnuntaina yhtä paljon lähtöjä sekä aamupäivällä warm-up'it.

  Katsomoalueella on 30 vuotta ja vanhempien harrasteajoneuvojen kokoontuminen harrasteajoneuvoparkissa. Näille parkittaminen on ilmaista vaatien ennakkoilmoittautumisen vuorokautta ennen paikalle tulopäivää.

  Lisätietoja: www.historickymirace.fi

  [​IMG]
   
 2. MustangSally

  MustangSally Gearhead

 3. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

 4. Vintage Racing

  Vintage Racing 1st gear

  Roadsport V8 -luokassa mestaruus meni Rytiniemelle.
   
  valtope tykkää tästä.
 5. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Juu niinpä oli ihan paikallislehdessä maininta asiasta. Onnittelut!
   

Kerro tästä muillekin!