Historic Kymi Race - ratakauden finaalit 4.–5.9.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Vintage Racing, 24.8.2021.

 1. Vintage Racing

  Vintage Racing 1st gear

  Gulf Historic Race Cupin ratasarja huipentuu tulevana viikonloppuna 4.–5.9. finaalilähtöihin Historic Kymi Racessa. 145 historiallista kilpa-autoja lupaa tapahtumarikasta viikonloppua historic racingin ja vanhojen autojen merkeissä Suomen pisimmällä moottoriradalla Kymiringillä Iitissä, missä pääsuorakin on Euroopan GP-radoista pisin 1,1 kilometriä.

  Lauantain ajetaan aika-ajot ja kahdeksan kilpalähtöä. Sunnuntaina vuorostaan päivä aloitetaan warm-up’eilla ja jatketaan kahdeksalla kauden viimeisellä osakilpailulähdöllä.

  Katsomoalueella on 30 vuotta ja tätä vanhemmille harrasteajoneuvoille kokoontuminen näyttelyparkissa. Nk. harrasteajoneuvoparkiin tulevalta harrastajien kalustolta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen vuorokautta ennen tulopäivää. Näille autoille parkitus on ilmaista.

  Lisätietoja: www.historickymirace.fi

  [​IMG]
   
  Muokattu: 2.9.2021

Kerro tästä muillekin!