Historic Race Alastaro - ei pääsymaksua!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 22.9.2009.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Ne ketkä eivät ennättäneet/päässeet/pelkäsivät kastuvansa Grand Racessa, niin tuossa on ainutlaatuinen tilaisuus ulkoiluttaa brittikulkimia 26.9. lauantaina (tilaisuuteen ei siis ole pääsymaksua!):

  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=173300

  Ylläolevasta linkistä löytyy kaikki tarpeellinen tieto, kun vain klikkaat sitä!

  Pick-Nick -kamppeet (camping-tuoli), lämmintä ylle, kamera tai kiikari mukaan sekä syksyistä urheilumieltä kera mahdollisen sateenvarjon, takaavat onnistuneen päivän (n. 10-19.30) historikkiautojen parissa. :D

  Kutsu koskee kaikkia Britti-henkisiä harrastajia ja mukaan saa ottaa sukulaisia tai ystäviä niin paljon kuin autoon mahtuu...tai jos ei mahdu, niin voi tulla vaikka useammalla autolla!

  Ja jos on käynyt niin onnettomasti, että harrasteauto on telakalla jostain syystä, niin siviiliautollakin voi tulla vapaasti!
   

Kerro tästä muillekin!