Hitsaajaa, sorvaajaa Karjalohjan lähettyvillä? LÖYTYI!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja audiq, 23.4.2011.

 1. audiq

  audiq Gearhead

  Meni Mamecin ruoppauspumpusta akseli poikki. Olisikohan Karjalohjan lähellä kellään laitteita ja mielenkiintoa eheyttää akseli? Pituutta akselilla 1120mm ja paksuus kohdasta, josta meni poikki on 15mm.
  Tuossa näyttäisi olevan pieni suunnitteluvirhe ja meni poikki melko kärjestä akselia. Kohdasta, jossa on putkisokan reikä.

  Saan kyllä otettua kuvan, jos ilmenee tarvetta. Hitsiä se ainakin kaipaa ja mielestäni jonkinlaista sorvausta myös, koska katkeamiskohdan päälle tulee pumpun juoksupyörä/silppuri. Viila puree akseliin, että ei se kovin kovaa tavaraa tunnu olevan.

  [​IMG]

  EDIT: Ilmoitus tuotti tulosta. Kiitokset nopealle yhteydenottajalle!
   

Kerro tästä muillekin!