hohhoijaa - tila-autoista.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ajw, 17.5.2008.

 1. ajw

  ajw 3rd gear

  meillä tällä hetkellä vw pikkudösä 8 hengelle. noop - koirakatras ei tule mahtumaan enää kesällä kokonaisuudessaan kyytiin joten joku vani pitäisi vissiin katella tilalle. no - nyt kaipaisi rehellistä juttua jotta miten nuo tekniikat etc noissa vanhemmissa dodge/chevy vaneissa kestää? erityisen kiinnostava olisi tuommoinen dodge maxiwagon, mutta mutta...
   
 2. Rusty

  Rusty Gearhead

  No ainakin paremmin kuin VW:t.
   
 3. Fossilisti

  Fossilisti 1st gear

  No olisko tuolle volsun mollaukselle jotain perustelua? Haiskahtaa vaan pikkusen " meidän iskä on parempi kuin teidän" tyyliselle kommentille.....
   
 4. Rusty

  Rusty Gearhead

  :rotfl: Vihreät kuulat nenuun Volkkarimiehellä? Ei se ollut mitään mollausta. Vanit vaan on kestävämpiä ja sitähän tässä kysyttiin. :eek:
   
 5. Fossilisti

  Fossilisti 1st gear

  No ei.... koko palko ja vähän varttakin... :rotfl:

  Mutta aiheeseen palatakseni, eiköhän kaikki vehkeet oikealla huollolla ja hoidolla kestä ihan ok, kaikissahan niitä tyyppivikoja on ja autot vielä yksilöitä, että voiko tollaseen kysymykseen mitään tyhjentävää vastausta antaa?

  Sen nyt muistan yhtäkkiä et serkun riisseli-vanista tippu ventsu männän päälle (vaikka vasta 400tkm. ajettu, merkillistä :eek: ) joku vuosi sitten, mutta eipä sillä siinä oikeen isoja murheita muuten oo ollu, jos ei etupään nivelien sankoo kaupalla kulumista lasketa.
   
 6. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  No ainakin mulla on Chevyn vani -78 jossa ilmeisesti alkuperäinen (liian pieni 4,7litran suora kutonen)... Joka (yllättävää kyllä) vielä minullakin on toimivana...
  Noissa muissa Chevyn Vaneissa (bensa ja diisseli-koneilla)joita minulla on ollut ei ole muita kuin itseaiheutettuja kone-huolia ollut...
  Noita Dodgen Vaneja onkin sitten vaikeaa löytää vanhempia joissa (alkuperäisenä) olisi diisseli... Kuitenkin kun tahtoisit varmaan diisselillä ajella kun se on köyhien mielestä halvempaa.... :rotfl:

  (on itsellänikin yksi diisseli Vani käytössä).
   
 7. gintonicice

  gintonicice 3rd gear

  Rotken kaappia ei ole riisselillä koskaan tehtykään. Riisselivehkeet on kotikutoisia sitten. Omassa Dodgessa ei ole oikeastaan muuta ollut kuin huonon pidon jälkiä edellisen omistajan jäljiltä. Sen seurauksena on vaihdettu pallot, raidetangon päät ja puslia. Tosin kaikissa on ollut tehtaan leima, joten ei huonosti 19V pakulta. Vähitellen ajo-ominaisuudet ovat parantuneet noiden löysien osien vaihtamisen ansiosta.

  Chevyä ei pidetä yhtähyvänä ajo-ominaisuuksiltaan, mutta en sano siihen mitään, koska en muista milloin olisin viimeksi letukkaa kyytsännyt ja Dodgen omistajan olen luonnollisesti puolueellinen muutenkin 8)

  Bensavehkeet tuntuu kestävän aikalailla hyvin. Ja osat on halpoja kunhan ei osta mistä sattuu. Ja ilmeisesti ainakin 6.5L riisselikin on soipa peli. Ja onpa tuota ihmiset ajelleet 6.2L riisselilläkin hulvattomia määriä ilman mitään isompia ongelmia.

  Chevyyn saa osia hyllystä melkeinpä kaikkia maassa. Dodgeen joutuu päivän pari odottelemaan yleensä.
   
 8. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  Vojakeri sillä hyrslerin omalla 3.3 tai 3.9 koneella.
   
 9. ajw

  ajw 3rd gear

  sulla on muuten perkeleen komia corzu!
   
 10. GARAGE_INC

  GARAGE_INC 3rd gear

  Joo, ja onhan tuollaisessakin tilaa, jos olis kontissa penkit , menis 8-9 henkeä. 8)
   
 11. ajw

  ajw 3rd gear

  noop - meillä on kasipenkit tuossa meidän ex-raatokiidossa, mutta kaipailenkin käyttistä muorille!

  mitenkäs muuten - nyt tarvitaan VIISAITA! nettiautossa on muutamia matkailuautoksi rekattuja kevi-vaneja ja väitethän, että saavat rullata ha nopeuksia - pitääkö paikkansa? dsl vero kuitenkin pa-luokkaa?
   
 12. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Mulla -86 6.2 vani ajettu 184tkm 7-hengen asuntoauto dieselvero ja käyttömaksu 203 euroa/vuosi. Ei ole 80 lätkää koska asuntoautossa ei tarvii olla.. Mut ajaa et saa yli 80. Sit jos saa niin on se satasen lätkä oltava.
  Tilaa on ja myynnissäkin... 8)
   
 13. savana57

  savana57 1st gear

 14. MrRoadmaster

  MrRoadmaster 3rd gear

  Tällaisiä iihmeellisyyksiä on joillakin (EU?) pykälillä tehty.
  Matkailuauto ilman sisäkorkeutta etc. Vuodepaikkakin kääntyvä penkki???

  Tutkaileppa kuravellien myyntijuttuja. Ainakin niistä löytyy ko malleja. Ei sillä, että semmoinen... mutta saattaa päästä pykälien jäljille.
   
 15. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Vain sataa saa ajaa 95 ja uudemmalla asuntoautolla jossa abs ja airbag. Ei siiis kaikkia HA nopeuksia!
   

Kerro tästä muillekin!