Holley 750db säätäjää?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja FASTDOHC, 12.4.2022.

  1. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Ei säätöä tarvitse tehdä koneen karjuessa kierroksilla, tarkistus ajoituslampulla ainoastaan.

    Partsista saa astenauhaa eri kokoisille damppereille joissa lukemia riittää yli 50 asteen. Maksaa alle kympin.
     
  2. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Eikö 24 asteen perusennakolla ole yhtään vaikeuksia starttauksessa kuumana ? Eikö olisi parempi että perus on 12 ja keskipako 24 ?
     
  3. Weijari

    Weijari Gearhead

    Ei ole vaikeuksia ja ero on mun kokonaisuudessa ihan huomattava nimenomaan alakierroksilla 24 / 12 vs 12 /24. Merkit on katsottu kohdalleen astelevyllä koneen kasausvaiheessa. Yksi juttu jäi sanomatta, eli alipaine ihan ehdottomasti ported vacuumiin noilla perusennakoilla. Jeesaa just tohon starttaamiseen ja loikkaa kivasti kun läpät vähänkin aukeavat. Jos on jatkuvassa alipaineessa, niin lyö takaisin.

    Tehokkaammalla koneella ja painavammalla autolla toi "loikka" aiheuttaisi vaan turhaa savun lisäystä vauhdin kiihtymättä, mutta tossa 305:sessa kaikki mitä ulos saadaan, hyväksytään :)

    Pari muutakin asiaa on, jotka jeesaa tuota lämpimänä käynnistämistä, eli sähköinen bensapumppu, 6AL sytkäboxi ja Cold Air intake.
     

Kerro tästä muillekin!