Holley 750DP toisioläpät ei aukee.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Doorslammers, 31.7.2015.

  1. Doorslammers

    Doorslammers 3rd gear

    Kierroksilla ei tapahdu mitään toisioläpissä, sormella räpläämällä toision alipaine vipua kierrokset kyllä nousee mutta olisko kalvo paskana? imusarjana sbm 318 päällä 2-taso imari.
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Kyseessähän on siis vacuumikaasari eikä otsikon mukainen DP.
    Jos paikallaan kaasutellessa yritit saada toisioita auki niin ei kuulukkaan aueta ja muutenkin tuo kone pärjää melkein 750:n ensiöpuolella.
    Mikäli sen kaasarin kanssa on muutakin ongelmaa niin mulla olis 600:nen jos haluut kokeilla sitä.
     
  3. Doorslammers

    Doorslammers 3rd gear

    Artsi! huomenna ollaan iltapäivällä tallilla tuu sillon käymään jos kerkiit. Pojan retalekkin tuo 383 stroukki satsin, sulle olis muutenkin hommia. soita vaikka mulle tai Jakelle huomenna.
     

Kerro tästä muillekin!