Holley Sniper penkitys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Risse, 13.4.2024.

 1. Risse

  Risse 1st gear

  Morjes.

  Asentelin oldsiini sniperin kaikilla mausteilla (EFI + Hyperspark) ja hyvin toimii, toiveena kuitenkin olisi että saisin säädöt optimoitua niin hyvin kuin mahdollista.

  Olisiko vinkkejä missä auton voisi käydä penkittämässä.. tai lähinnä kysymys kuuluu että suosuuko mikään paja säätämään sniperiä? Harrastepiste sijaitsee Pirkanmaalla joten ihan lappiin asti ei viitsisi lähteä roudaamaan autoa mutta jos hieman lähempää löytyisi joku paikka niin olisi hienoa. Kiitos.
   
 2. Isamu

  Isamu 3rd gear

  https://www.overdrive.fi/forum/threads/holley-sniper-efi-system.306475/ <- Tuolla kannattanee kysellä asiaa kun ketju on jo olemassa
   
 3. Risse

  Risse 1st gear

  Kiitos vinkistä. Siellä näytti olevan niin kova meininki että en uskalla sotkeentua. Jään odottelemaan hetkeksi tähän ja muokkasin hieman otsikkoa osuvammaksi.
   
 4. Seevu

  Seevu Double Gearhead

 5. yrpä&illu

  yrpä&illu 2nd gear

  Loppiautowire on proo
   
 6. Risse

  Risse 1st gear

  Hienoa, kiitos. Sain myös Kivinummelta apuja aiheeseen.
   

Kerro tästä muillekin!