Holley temppuilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja raggar, 12.6.2008.

  1. raggar

    raggar 3rd gear

    Tuli tuossa avattua kaasari ja vaihettua tiivisteet ku vuoti.
    Ei muuta ku kasaan ja tulille. Ei käyny pienellä kaasulla ollenkaan ja täyskaasulla jotenkuten, jumalaton savu tuli putkista eli helevetin rikkaalla kävi. Pensanpintoja siitä säätelemään niin tyhjäkäyntiä rupes käymään vasta ku neulaventtiilin ruuvas melkein pohjaan eli kohokammiossa ei sillon oo ku tippa pensaa. Kierroksiahan se ei kestä tuolla tavalla yhtään, mutta jos bensanpinta on ylempänä, saa ihan v*tusti ainetta.

    Kaasari on holley 600cfm ja kone mopar 360, taitaa olla vakiota äreempi nokka, muusta virityksestä en tiedä!

    Mikä meni kasatessa vikaan, aikasemmin toimi paremmin vaikka ei kyllä hyvin sillonkaan.
     
  2. tooke

    tooke Gearhead

    Katoppa siitä suutinlevyn alta se tiiviste, saattaa olla siitä voimaventtiilin yläpuolelta auki, jolloin jääpi kiihdytyspumpun kanava auki ja vetää siitä bensaa koko ajan!
     
  3. Maxis-80

    Maxis-80 Gearhead

    Mulla puuttui 600 hollikan korjaussarjan uudesta tiivisteistä 1 pieni reikä jolloin kävi ihan samoin. Vertaus vanhaan ja reiän tekoon jolloin ongelmat poistui.
     
  4. kotr

    kotr 3rd gear

    318:sesa oli kaks kurkkunen hollikka paikallaan.Huvikseen yks ilta sit säätelin mittarin kans päästöt kuntoon ja joutu ruuveja pyörittään aika paljon rikkaammalle,että viisarit näytti oikeen.

    Jonku aikaa käyttelin,ajelin ja hoksasin,että imusarjan ja kaasarin välinen tiiviste vuotaa...Sumutin irti ja uudet tiivisteet paikalleen.

    Vaikiasti käyntiin,mustaa putken täydeltä ja kävi miten sattuu.Laitoin haistelian putkeen ja viisari tappiin(RIKKAALLA)sääjin laihemmalle ja rupes käymään.

    Oli entiset tiivisteet päästäny aika paljon raitista ilmaa läpi...
     
  5. jonski

    jonski 3rd gear

    sama kävi juuri äsken 225 koneelle.. kun oli vanhassa koneessa kiinni ni toimi hyvin vaihdettiin uudempi kone (vm73-> 81) samalla kaasarilla nyt kaasari alkaa tulvimaan kja alkaa käydä huonosti tyhjääkäyntiä joka tapahtuu noin 3sek koneen käydessä ja meinaa sammua jollei paina kaasua ja muuten savuttaa reippaasti mustaa.. eikä tahdo saada enää käyntii(yks kurkkunen holley)
     

Kerro tästä muillekin!