hot rod aihion tunnistusta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja J.M, 17.5.2008.

  1. J.M

    J.M 1st gear

  2. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    tunnistus

    A-Ford, Tudor 28-29.
     
  3. Karva

    Karva Gearhead

    Ihan sama, se on sopiva ... myytkö ??
     
  4. J.M

    J.M 1st gear

    a-mallia itekin epäilin,ei vaan viittiny itseä nolata jos ei ollukkaan,joo...myynnissä on paljon tarjotaan?
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ohhoh, onpa vanha auto! :eek:
     
  6. Karva

    Karva Gearhead

    Kyllä sulla joku ajatus oli hinnasta, mitä pyydät ..

    Heitetään nyt vaikka 200 E
     
  7. J.M

    J.M 1st gear

    ohhoh....kylläpä autosta löytyi kiinnostuneita.ensin se on mätiny 40v ja nyt kaikki haluaa ostaa.. :lol: tosin 70 luvulla joku pussihousu oli hakenu kaikki osat mitkä irronnu...ei toi 200 valittettavasti riitä,hieman enemmän.näitähän ei enään tehdä uusia :p
     
  8. J.M

    J.M 1st gear

    raatohan se on ei oo tarkotus ryhtyä ahnehtimaan,mut kyllä siitä jollekin jotain ois.
     
  9. radio_king

    radio_king 3rd gear

    No ei tehdä 2007 mallin Ladojakaan enää uusina,ei kai se siitä sen arvokkaampaa yksistään tee.. :D Tärkeintä kait toi olis saada pois maatumasta ja järkihintaan tekijämiehelle.Että saisi lisää kalustoa Suomen suveen.Omistaja tietty päättää mitä romuillaan tekee,hienoa että näitä vielä löytyy.
     
  10. Karva

    Karva Gearhead

    No laita sitten mitä haluat, jos meinaa myydä jotain niin kannattaa laittaa ilmoille paljonko pyytää ... eikä ne mihinkään lopu, romua on aina tarjolla, joskus on vaan sopivampi tilaisuus


    Niin sitten kuriositeettinä, tollanen vastaava romu + runko tuli ostettua jokin aika takaperin, eikä ne maksinut juuri edellä esitettyä tarjousta enempää, tosta ja edellisestä romusta sais sitten jo jotain aikaan, eli jos näitä tämän tasosia kasoja on jossain tarjolla saapi ottaa yhteyttä ...

    Mutta heitetään nyt sitten 250 E ??
     
  11. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    mistäs tämä hieno löytö löytyi ? kajaanista?

    näytti ihan komealta mutta on joku tosiaan tainnut tarvita melko paljon peltiä kyljistä ja ovista ainakin kuvista päätellen, mutta sitähän saa kaupasta lisää 8)
     
  12. Karva

    Karva Gearhead

    Yhä edelleen 250 E tarjottu, pane pitkälle lavalle ja lähetä transpointilla vaikka rahtiennakolla Kouvolaan, saat pakkauskuluista ja vaivasta 50 E ylimääräistä ...

    Laita numeros vaikka privaatilla tai soita 040-822 1508

    Se on se mitä minä tarjoan, enempää en maksa, eikä ole järkeä hakea, on tota matkaa sen verran ja aika on kortilla, köyhän kun on yhä pakko tehdä paljon töitä.

    Mutta jos se kiinnostaa saat raadosta 250 E ja mun puolesta pane se viimeinen oven karmi poikki mikä pitää etu ja takapään kasassa, pakkaa vaikka lavalle tai mielummin pitkälle lavalle, sen verran tukevasti jotta kestää lavatavarana kuljettamisen, ja lähetä rahtiennakolla Kouvolaan, niin että jakelu auto hakee sen sun pajalta jne, ja vie terminaaliin, me noudetaan se Kouvolan transpoint terminaalista, rahtiennakko tarkoittaa sitten sitä että kun se on täällä minä maksan se terminaalissa, ja transpoint maksaa sinulle rahat tilille, kuljetuksen maksaa vastaanottaja, meillä on rahtisopimus transpointin kanssa. Mallin rahtikirjaa varten saat multa sähköpostilla.

    Saat raadosta 250 E ja vaivan palkkaa 50 E, enempää mie en maksa, tuon lisäksi tulee kuljetus kustannukset päälle, soita tai laita numero niin mie soitan ..

    Karva
    040-822 1508
    Kouvola
     
  13. J.M

    J.M 1st gear

    kiitoksia kaikille tarjouksista ja mielenkiinnosta...auto lähtee mitä ilmeisemmin puolangalle...soittelen sille kaverille illalla ja jos ei ota sitä palaan asiaan...minkähänlaisella moottorilla tuo on ollut,tietäs mitä etsiä?
     
  14. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Sivuventtiili nelonen. Löytämistä vaikeuttanee ruosteenruskea maastoväri sekä muurahaispesä.
     
  15. Ralli-Riku

    Ralli-Riku 1st gear

    Tänään saatiin lopussakin roudattua kasa verstaalle.(komea ilma sattui ruosteiselle ruska retkelle)Kyllä oli hyrynsalmen äs-marketin pihalla ihmettelijöitä ku kurvattiin makkaran ostoon..ties paikallinen juovuksissa oleva "alanmies" kertoa auton kuuluneen hitler vainaalle... :rotfl: Kovasti myös näytti kiinnostavan rajavartioita..Luultavasti jää jotakin korin osia jouten kun alotan rakentaa,ensin tuoreempi hoppa valmiiksi..Suuret kiitokset Jukalle ja eläkä läträä sen vineton kans.. :soosoo:
     
  16. J.M

    J.M 1st gear

    hirvimetälläkin ukot nuotiolla tuumaili että hyvä kun meni entisöintiin.. :p vai hitlerin entinen? no,onneksi vielä jäi yhden naapurin latoon jeesuksen vanha taunus :D
     
  17. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    sielläkös se jeesuksen taunus onkin, luulin sen olevan täällä etelässä :rotfl:
     
  18. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    öljymäjellä?? :rotfl:
     
  19. Ralli-Riku

    Ralli-Riku 1st gear

    Nii.onko se sama ku jeesuksen vanha ja Elviksen entinen?
     
  20. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    oisko kumminkin itänaapurin pensselisedän entinen? kun eikös ne tuolla suunnalla pruukanneet noilla ajella 70v sitten?
     

Kerro tästä muillekin!