Hot Rod & Rock Show 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 15.2.2017.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Viikon päästä ...
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ruotsalaisten autojen osuus oli melko suuressa roolissa tällä(kin?) kertaa, vaan ei ihme, onhan ne vähän eri tasoisia kuin kotimaiset. Taisi olla pari kolme suomalaista autoa jotka oli saman tasoisia kuin ruotsalaisten. Näyttely oli kokonaisuutena kohtuullinen, plussaa ilmaisesta parkista. Miinusta siitä jumputuksesta.
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Käyty on ja mukavaa oli. Tuli vaan pääasias istuskeltua VTCF ja Mansevans osastolla kun ei vanha jaksa enää kiertää uutta ihmettelemäs. Hieno tapahtuma ja kalustoa riittävästi. Onneksi se meteliosasto (auto hifi/tuuninki tai mitä kuulovaurio porukkaa ovatkaan) on nyt vain ja ainoastaan heidän ja myyntikojut on pelastettu sinne länsipäätyyn.
     
    Buickustom tykkää tästä.
  6. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Sama jumputus käännytti menon siihen hallinosaan.Voiskohan työsuojelu puuttua tällaisten liian suurella teholla soittaviin?Olisin mielelläni käynyt myös tuonkin alueen osastot ,kun tuli lippukin ostettua koko näyttelyä varten.Veikkaan suomalaisvoittajaa tänävuonna.On hieno.60-70-lukujen vaihteen tyyliin upealla viimeistelyllä ja hienoilla yksityiskohdilla.Kelpais varmasti ameriikan parhaiden kanssa kilpailuun,jopa voittoon.
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Meinaat sitä valkoista rodia?
     
  8. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  9. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Kyllä.Ei ole tullut kyseltyä muiden arvioinnissa käyttämiään kritereitä,mutta noin 100 näyttelyä käyneenä saatan katsoa kokonaisuutta ja yksityiskohtien viimeistelyä,osien omaperäisyyttä.Kuulin myös huhun ,jossa amarikkalainen olisi ostanut sen .Eli mahdollinen show stopper myös Amerikassa?
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  11. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Tässä kuului olevan soittopelejäkin..

    Tää Rysky parkkipaikalla oli aika mielenkiintoinen kanssa:
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  12. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    tuo oli paljon hienompi patinoituneena lentokenttä taksina, tuo paskaksi potkittu mattamusta tampere-style ei enään jaksa innostaa. omistajahan nyt tietysti tekee omalleen mitä tahtoo...
     
    1purehell tykkää tästä.
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    :rotfl:Eilen käytiin ja taas kerran aivan loistava näyttely ! :odcool:

    Ruotsalainen Pontiac StarChief -57 oli yksinkertaisuudessan pahuksen hieno, hienoja rodeja oli joka lähtöön ja Silicon Express:n uusin White teki vaikutuksen varsinkin kun muistaa millainen se oli...no rumasta ankanpoikasesta sukeutuikin todellinen kaunotar osaavissa käsissä !

    Melkoin LS-kone buumi näyttää olevan...LS-koneita näytti olevan vähän joka puolella, niin ahdettuna kuin vaparinakin...Amerikan raudan osastolla hieno punainen Camaro ahdetulla LSX:lla.

    Jump - Jump - osasto oli savuineen eristetty nyt järkevästi omaan halliinsa...tosin siinä viereisessä kahvilassa melu oli sitä luokkaa että pistettiin ne kahvikupit suosiolla takaisin telineeseen ja marssittiin ravintolan puolelle hörppimään taukokahvit.

    Komea V.I.P -hupparikin ostettu ja sponssattu näin Jenkkilän Drag Week matkaa :odwink:
    Oli siinä Kiekulla ihmettelemistä kun vannoutuneet GM-miehet ostivat huppareita peräjälkeen :rotfl:

    Paluumatkalla käytiin vielä ahtamassa todella reilunkokoiset ja herkulliset hampparit naamaan Fift Avenue:lla Hämeenlinnassa, voin suositella paikkaa lämpimästi :pinup:
     
    Muokattu: 30.4.2017
    kede -57 tykkää tästä.
  14. G20

    G20 Gearhead

    Ei lisättävää nimimerkin SPORT TRUCK näyttelyraporttiin. Hyvä reissu! :odcool:
     
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Google kuvapalvelu on kyllä aivan persiistä kun kuvia ei voi liittää tänne, eikä paljon muuallekaan :odrealmad:

    Mikähän kuvapalvelu toimii nykyään täällä ? Vanha luotettava Photobucket ei anna tehdä jostain syystä mitään uutta kansiota, Google ei toimi, muista ei ymmärrä yhtään mitään ??? :odeek:
     
  16. PasiU

    PasiU 3rd gear

  17. Make500

    Make500 Gearhead

    Kyllä mulla ainakin toimii kaikki Googlen kuva-albumeista liitetyt kuvat
     
  18. puerco

    puerco 3rd gear

  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ei tule kun se sinivihreä pieni neliö ja IMG, jos sen kuvapalvelun antaman linkin liittää tänne...ihan sama upottaako linkin normaalisti IMG-hakasulkujen sisään tai käyttää tota kälystä foorumin omaa upotus sydeemiä.
     
  20. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Tuon ikäiset autot ovat varmaankin tullessaan olleet valmiiksi kuhmuilla.Ei kaikkien tarvitse olla yhtä ja samaa tyyliä.Rotta roditkin ovat oma kulttuurihaara tässä ahdasmielisessä yhteiskunnassa.Kaikki,mitä ei tueta yhteiskunnan puolesta on joko kielletty tai rajoitettu mikäli se on hauskaa tai kaunista.
     

Kerro tästä muillekin!