Hot Rod & Rock Show

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Jukka, 28.3.2008.

  1. pervert

    pervert Gearhead

    No jos sun viereen pääsee yöks, niin sitten kyllä kyyditän.... :wc:
     
  2. Ford63

    Ford63 Gearhead

    katotaan ehtiskö mörköön puuhakilvet vkl:ksi.... vielä olis kaikkea pientä puuhasteltavaa tälle viikolle. Edselhomon LDT on liian helppoa ja varmaa matkantekoa

    :rotfl:
     
  3. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Tai sitten LSD, mutta maalaisorava on muuten LTD. P...kele!
     
  4. Ford63

    Ford63 Gearhead

    argh! ollut liikaa LDTP juttuja koko vuoden.... vähemmästäkin sekaisin.
     
  5. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    LSD:n sijasta kokeilkaapa Youtuben hakusanaksi salviaa, niin näette hörhöjen toilailuja laillisen huumeen kanssa... Limited slip differentiaalit jää kakkoseksi, kun neidot hengittää höyryjä... :rotfl:
     
  6. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    :D
    Salvia divinorum on perinteisesti ollut osa meksikolaisen Mazatec-kansan pyhiä toimituksia. Muualla maailmassa salvia divinorum on yleistynyt päihteenä 1990-luvun lopulta lähtien.


    Käyttö
    Salvia divinorumin vaikuttava, aistiharhoja tuottava yhdiste on nimeltään salvinoriini A. Se on vahva psykoaktiivinen yhdiste, vaikuttaen jo 100 µg annoksella.

    Kasvin kuivattuja lehtiä poltetaan tavallisesti piipussa. Toiset suosivat vesipiippua, koska se kosteuttaa tai viilentää savua sekä vähentää mm. tervan määrää. Vaporisaattori, laite jolla höyrystetään tavallisesti kannabiksesta vaikuttavia ainesosia, on myös yleinen laite salvian käyttäjillä. Salvinoriini A vaatii hieman THC:tä korkeamman höyrystymislämpötilan, noin 230 astetta. Vaporisaattoria käytettäessä salvinoriini A on tarkoitus saattaa höyrystymislämpötilaan, jolloin vain pieni osa terveydelle haitallisista aineista kuten tervoista tai hiilimonoksidista pääsee käyttäjän keuhkoihin asti.


    Vaikutukset

    Salvia divinorum aiheuttaa samankaltaisia näköharhoja ja reaktioita kuin LSD. Näihin kuuluvat muun muassa unenomaiset kokemukset, tunnemaailman laajeneminen. Ei-toivottuina vaikutuksina saattaa esiintyä muun muassa pelko-, väkivalta- tai paniikkitiloja. Vaikutukset kestävät tyypillisesti muutamasta minuutista kymmeneen minuuttiin.


    Vaikutusten kesto ja sivuvaikutukset
    Useisiin päihteisiin verrattuna salvian vaikutukset ovat lyhytkestoisia. Polttamalla vaikutus kestää noin viisi minuuttia ja lievemmät vaikutukset ovat ohi noin 15 minuutissa. Suurilla annoksilla vaikutus voi kuitenkin kestää jopa puoli tuntia. Syömällä vaikutukset kestävät pidempään, mutta ovat samalla lievempiä.

    Salvian käyttöön ei synny toleranssia.

    Salvia divinorumin päihdekäytön terveysvaikutuksia ei ole tutkittu.


    LainsäädäntöSuomessa salvia divinorum luokitellaan lääkkeeksi, ja sen postittaminen Suomeen, sekä maahantuominen ilman asianmukaista reseptiä on kielletty. Salvia divinorumia ei kuitenkaan luokitella huumausaineeksi, eikä sen hallussapito ole laitonta.
     
  7. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Löytyi jälleen yksi asiantuntija :rotfl: . Epäilyttävästi haiskahtaa jopa asian harrastajalta :soosoo: :poff:.
     
  8. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Tässä ei muuten olla haisteltu viime aikoina muuta kuin Lincolnin n. 57 vuotta vanhaa palavaa massaa ja pohjamaalia helmakoteloita hitsatessa....

    Toisaalta tän kummosemmaksi ei tule vaikka haistelis mitä, remmi lähti luistaan ja haiseen jo vuonna 93 kun aloittelin uraa FordHomona ostamalla Lincolnin.. :rotfl:
     
  9. Jukka

    Jukka 3rd gear

    ...Ja loppua ei näy mikä on ihan hyvä asia....

    Ottaako EdselHomo Pervertin viereensä yöksi??
     
  10. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Käsi kädessä tampereella nukkuminen ei ole tavatonta, eikä siinä sinällään ole mitään uutta eikä hävettävää :rotfl: , eli siitä vaan jos siltä tuntuu :soosoo: .
     
  11. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Eihän käsi kädessä jutussa mitään ole kunhan vaan ei mitään muuta solahda mihinkään... :soosoo:

    Eiköhän toi Pervert oo yleensä sen verran sisäsiisti että voinee asustella meillä...
     
  12. lucky13

    lucky13 1st gear

    Onkos tonne illan ruisinkiin menossa porukkaa lavvantai-ehtoona? Jos allekirjoittanut+vaimo mahtuisi joukkoon levittämään Fordismin iloista sanomaa...? :eek: Kuljetin kun on poissa käytöstä jostain kumman syystä...
     
  13. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Paha mennä vie sanoon mitä ilta tuo tullessaan...

    Tai no saattaanee mennä sammumisen puolelle jos lähtee remmi luistaan kunnolla näyttelyssä (mitä sitäkin on joskus tapahtunut)
     
  14. yfreak57

    yfreak57 3rd gear

    No juuri sen takia käsi kädessä pitää ollakin... :eek: :eek: :odroll:
     
  15. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Eikäku tuutte pienimuotoisiin tallibileisiin Usaorhitallille.
     
  16. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Misäs se sijaitsee, saisko infoo. :lol:
     
  17. lucky13

    lucky13 1st gear

    Noniinno miksei... Täytyy vaan kyyditykset sumplia. :D
     
  18. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Tuu poikkeen Friikkiosastolla nyppiin hihasta niin saat ajo-ohjeet. :wink:

    Lucky13:
    Ei meilläkään taida tuo kyytipolitiikka olla vielä hallussa mutta niin kuin eräs kanssaharrastaja on useaan kertaan todennut:"Toimitaan tilanteen mukaan".
    Meidän talliltahan vaikka kävelee Särkänniemen parkkikselle jos jollain on vielä virtaa (tai kuntoa...)mennä autoja katselemaan.
     
  19. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Eiiiiiii.... Sie bileissä tulee :poff:
     
  20. Fox89

    Fox89 1st gear

    tallipileisiin

    Moro! mihkä aikaan tallipileet alkaa?
    t.Rike
     

Kerro tästä muillekin!