https://www.usarahti.fi/ kokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ravolta, 27.5.2023.

  1. ravolta

    ravolta 3rd gear

    onkos kukaan tämän palvelun kautta tilaillut?
    itteä kiinnostais kun kaikki putkat ei ulkomaille osiaan lähetä.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Mulle on tullut ko. firman kautta tavaraa ja toimitukset ihan ok. Toki aikaa viimeisestä toimituksesta n. 3 vuotta.
     
  3. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Hyvin toimii, olen käyttänyt paljon. Tosin kontin pitäisi lähteä aina kerran kuukaudessa mutta niitä siirrellään välillä mielivaltaisesti. Mahdollisesti siksi ettei ole tarpeeksi tavaraa konttiin, että se olisi yrittäjälle taloudellisesti kannattavaa. Saattaa aiheuttaa esim. sen että mahdollisesta viallisesta tai väärästä tuotteesta valittaminen vaikeutuu. Ei sovi sellaiselle tavaralle millä on kiire tai tarkempi aikataulu kun merikuljetukset ylipäätään menevät vähän miten sattuu. Seuraavassakin kontissa on minulle tavaraa tulossa.
     
    sleepercooler tykkää tästä.
  4. sleepercooler

    sleepercooler Gearhead

    Olen ollut kyllä tyytyväinen kyseisen firman toimintaan, toimitus pitänyt jokseenkin kutinsa, ja venymisistä ilmoitettu.

    Ennen koronaa tullut viimeksi tavaraa, joten viimeaikaista tietoa ei ole.
     
  5. L.P.

    L.P. Gearhead

    Nosto. Onko edelleen niin, että tämä on toiminnassa ja löytyykö kokemuksia kuluneen vuoden ajalta?

    Perustelut: Rahtihinnat + tulli poikkeuksetta 1,5x tavaran arvo kuten olette varmaan huomanneet. Myyjät nihkeitä international shippingille tai ylipäänsä vastaamaan kyselyihin.
    Ajatuksena satunnaisesti tilata tavaraa eBaystä, kuten tähänkin asti - ei mitään kuormalavallisia kerralla.
     
    Muokattu: 16.4.2024
  6. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Onhan se ja kokemuksia on useammasta kontista vuoden jaksolta ja joku tämänkin vuoden puolella. Edelleen pätee mitä kirjoitin kommentissa #3.
     
  7. L.P.

    L.P. Gearhead

    Hyvä. Kiitos vastauksesta. Lähdetäänpä yrittämään.
     
  8. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Kannattaa tosiaan varautua yllättäviin aikataulumuutoksiin. Tuolta tuli huhtikuun alussa asiakasviesti minkä mukaan seuraava kontti lähtee toukokuun alussa. Lähteekin ilmeisesti vasta juhannuksen jälkeen. Tällaista lähtöpäivän siirtoa ei kyllä aimmin ole ollut. Mitään ei ole ilmoitettu muutoksesta. Melko laaja haarukka pelkästään lähtöpäivällä ja siihen päälle merikuljetusten aikataulut mitkä ovat olleet aina myöhässä luvatusta. Kuljetusajoista sanotaan kyllä, että ovat suuntaa antavia eikä siinä mitään mutta lähtöpäivän muuttuminen on näköjään vielä enemmän suuntaa antava. Tarkoittaa, että kesäloman ajalle ajoitetut harrastekulkineen osat tulevatkin joskus syksyllä. Ei hyvä. Kuinkahan muilla vastaavilla palveluilla toimii?
     
  9. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Kai se on kiinni siitä, että ei saa konttia täyteen alkuperäisessä aikataulussa ja seuraava vapaa konttialuspaikka on sitten se uusi ilmoitettu, kauppa hiljentynyt huomattavasti... Mitään en asiasta tiedä, mutta ihan omakohtisesti havaittuna...
     
  10. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Noin voi hyvinkin olla mutta voisihan siitä ilmoittaa kun on ensin kutenkin erikseen ilmoitettu milloin kontti lähtee. Eihän tätä ole tarkoitettukaan kiireellisille tavaroille mutta kahdeksan viikkoa lähdössä on sen verran että sillä on jo merkitystä. Esimerkiksi tuon em. myyjille reklamointioikeuden menetyksen takia jos tavaroissa sattuu olemaan jotain vikaa. Tiedotuksen puute tässä eniten tökkii.
     
  11. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ja oot yllättynyt?? Kukaan ei koskaan anna väliaikatietoja, ei edes vaikka pyytää varta vasten... Arvioita saa, en minäkään pysty, kuin arvioimaan mulle kerrottujen tietojen perusteella ja ne kerrotut tiedot muuttuu joka päivä/viikko, ja jos on sata plus asiakasta, ei vaan kerkee ilmoittaa, ei vaan yksinkertaisesti ole tunteja päivässä. Ainakin itsellä ihan mahdotonta, kun töitäkin olis tehtävänä... Ja edelleen en konttihommista mitään tiedä, itselle tulee erittäin harvoin mitään konttitavaraa....
     
  12. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Olen hyvin yllättynyt koska pystyivät kuitenkin tiedottamaan milloin se kontti tarkalleen ottaen lähtee mutta eivät sitä ettei se lähdekään. Sen verran voisivat arvostaa muiden ihmisten tekemisiä ja ajan käyttöä että olisivat edes sanoneet että aiempi tieto oli väärin ja ilmoitetaan lähtöaika myöhemmin vaikka eivät tarkkaa päivämäärää juuri sillä hetkellä tietäisikään. Sitä sanotaan myös asiakaspalveluksi. Toki jos asiakkaat ei niin paljon kiinnosta niin eihän siinä sitten mitään. Siinä tapauksessa ovat myös varmaan varautuneet siihen, että ne asiakkaat lähtee muualle. Eivätkä ala itkemään siinä vaiheessa kun kauppa ei käy, silloin on yleensä myöhäistä.
     
  13. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Olet täysin oikeassa...
     

Kerro tästä muillekin!