https://www.usarahti.fi/ kokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ravolta, 27.5.2023.

 1. ravolta

  ravolta 2nd gear

  onkos kukaan tämän palvelun kautta tilaillut?
  itteä kiinnostais kun kaikki putkat ei ulkomaille osiaan lähetä.
   
 2. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Mulle on tullut ko. firman kautta tavaraa ja toimitukset ihan ok. Toki aikaa viimeisestä toimituksesta n. 3 vuotta.
   
 3. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Hyvin toimii, olen käyttänyt paljon. Tosin kontin pitäisi lähteä aina kerran kuukaudessa mutta niitä siirrellään välillä mielivaltaisesti. Mahdollisesti siksi ettei ole tarpeeksi tavaraa konttiin, että se olisi yrittäjälle taloudellisesti kannattavaa. Saattaa aiheuttaa esim. sen että mahdollisesta viallisesta tai väärästä tuotteesta valittaminen vaikeutuu. Ei sovi sellaiselle tavaralle millä on kiire tai tarkempi aikataulu kun merikuljetukset ylipäätään menevät vähän miten sattuu. Seuraavassakin kontissa on minulle tavaraa tulossa.
   
  sleepercooler tykkää tästä.
 4. sleepercooler

  sleepercooler 3rd gear

  Olen ollut kyllä tyytyväinen kyseisen firman toimintaan, toimitus pitänyt jokseenkin kutinsa, ja venymisistä ilmoitettu.

  Ennen koronaa tullut viimeksi tavaraa, joten viimeaikaista tietoa ei ole.
   

Kerro tästä muillekin!