Huijattu vai ei?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Lintta cruiser, 14.3.2008.

 1. Lintta cruiser

  Lintta cruiser Gearhead

 2. KaapoLöllö

  KaapoLöllö 1st gear

  Aika hienolta kaverilta vaikuttaa...toivottavasti saatte osat/rahat! :soosoo:
   
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Vaikuttaa todella kummalliselta toiminnalta,mistähän näitä koijareita oikein sikiää ?

  Tuokin tyyppi on aika monessa mukana,oma firma ja pärstäkuvakin löytyy heti kun vähän Google:ttaa...luulisi hoitavan hommansa kunnialla,mutta pahalta näyttää ainakin nyt.

  Toivotaan tosiaan että asianosaiset saa edes rahansa takaisin :wink:
   
 4. Linc

  Linc 3rd gear

  Kokolailla komeaa toimintaa :soosoo:
  Mitäs ne jetsonit asiaan kommentoi? Ei mitään entisiä kupruja ko. kaverilla ollut alla?
   
 5. Sawlee

  Sawlee 1st gear

  Mikä on "megasquirt"...?
   
 6. Dna Kerma

  Dna Kerma 3rd gear

  Edullinen Tee-se-itse ruiskunohjausboxi
   
 7. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Rikosilmoitusta kehiin vaan. En usko että tuolla tyypillä olis puhtaita jauhoja pussissaan kun ei oo mitään tietoja ilmoittanu missä tavarat menee ja muutenkin tuossa viestiketjussa oli semmosta juttua joka tekee tuosta epäilyttävän. Tommosia aina välillä on, mutta niiden tiedoilla on onneks tapana levitä netin kautta kaikkien tietoon niin ihmiset tietää sitten olla niiltä ostamatta mitään. Toivottavasti tyyppi joutuu vastuuseen tekosistaan :mad:
   
 8. Hd-hippi

  Hd-hippi Gearhead

  Ei nää taida oppia koskaan nimittäin tää tuning porukka.
  Tästähän ei kai ole pitkään kun joku keräs aika hyvät rahat jollain xenoneilla yms...
  Se on hyvä näissä jenkkihommissa että on pikkusen pitempiaikasempaa tää juttu noin niinkun yleensä ainakin...
  Tarkoitan lähinnä sitä että tollaset tuningterot vaihtaa noin viikottain harrastustaan ja uusiakin tulee viikottain saman verran kun kyllästyy.
   
 9. fishbone

  fishbone 3rd gear

  onneksi on ite jo tullut opittua mitä kautta ne osaset ja autotkin ottaa :soosoo:
   
 10. mke77

  mke77 3rd gear

  viitu et pistää moinen touhu sapen kiehumaan......haulikolla kysymään ja munista lipputankoon!!!!!!!!!!! :mad: firmalta vietiin "niin hyvä kaveri" lupoas tehdä p-pakosarjan valmiiks("juukato mää osaan tommoset...pikkujuttu") ja imusarja kahella su:lla........ja vitut!! rahallinen menetys oli olemat meillä mut muilla se kolahti kovemmin.....ja lähtivät "kerjuulle"ensin hänen faijan tykö "kova kovaa vastaan" ni rupes löytymään olin paikka ja sit kytikselle.....

  ......aika radikaalia mut rupes poika menee pankista hakee(laina) rahaa et pojat sai omat pois(oli kaiffari myyny osat ja juonu rahat)

  ei auta saatana kun munista tolppaan vaan.....laulissakin sanotaan "aihan on maksettava eikös juu..."
   
 11. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  En löytänyt turpakuvaa mistään, et viitteis pistää linkkiivä jos vaikka tunnistais :odroll: .
  Tollanen paskakasa kyllä tarttis saada kuriin ja kaikki vastaavatkin samalla. Olen ollut kimppatilauksissa mukana vinruikkijoitten porukoissa ja kaikki meni niinkuin piti eli saatiin kamaa kohtuu hintaa ja äkkiä. Tollaset sitten taas pilaa senkin homman :mad: .
  Onko noi tyypit tavallista rohkeampia vai tyhmempiä?? Meinaan että toihan on vähän kuin venäläistä rulettia pelais kun ei edes tiedä ketä kusettaa ja jollain saattaa olla "liipasinsormi" tavallista herkempi.
   
 12. Lintta cruiser

  Lintta cruiser Gearhead

  Sitähän minäkin tässä ihmettelen että kun omalla nimellään touhuaa ja Yrittääkkin pitäisi niin sitten kustaan omaan petiin tommosella touhulla. Olen ollut kaverin kanssa pariinkin kertaan puhelimessa ja kaveri vannoo etta tavarat on tilattu. kun pyytää seurantakoodeja ym niin mitään ei saa.

  Kun on juteltu muiden tilaajien kanssa niin on puhunut itsensä pussiin monessakin asiassa. Esimekiksi maanantaina sanoi mulle että on ollut kipeänä pari viikkoa ja toiselle jampalle sanoi olevansa juuri töissä....Tätä ennen ei vastannut puhelimeen eikä spostiinsa yli kolmeen viikkoon.

  Onhan tässä pieni mahdollisuus että kamat vielä tulee. En kyllä tommoselta kaverilta osta siinääkään tapauksessa mitään IKINÄ.

  Kuittaan kyllä velkani tavalla tai toisella...
   
 13. jankko

  jankko 3rd gear

  Onpa noita samallaisia toimittajia tälläkin puolella. Luvataan ja sit viivytellään. Kunhan saa omat osani kirjoitan isolla keltä ei kannata tilata, jos ei ole puoltavuotta aikaa odotella osia!!! On ne vaan niin hyviä lupaileen!!!
   
 14. Hd-hippi

  Hd-hippi Gearhead

  Muistakaa aina se että jos joku kuulostaa liian hyvältä / halvalta ollakseen totta, on syytä epäillä jonkun sortin kusetusta.
   
 15. studio57

  studio57 Gearhead

  juu, kannattaa lopettaa netissä uhoilu kun sen teho näyttää olevan aikas olematonta,
  poliisi papoille vaan jutteleen ja jos kaveri on varaton niin rahoja ei laillisia konsteja käyttäen saa oikeestaan mitenkään. mut jos on vanhoja juttuja niin voi se istuun päästä ja saada hiukan sakkoja.... muutama yksityinen tyyppi on meidän firmalle jättäny maksamatta mut vaik tyypin paperit on puhtaat niin jos on varaton niin sinne ne jää korkoa kasvamaan .... eikä todennäköisesti ikinä kotiudu.
  mut toivottavasti oon väärässä ja saatte hilut tai hillot takasi
   
 16. jankko

  jankko 3rd gear

  No mut nythän puhuttinkin firmasta ja sinä yksityisistä!!!
   
 17. jylhä

  jylhä 1st gear

  mäkin luulin että se liitty poksuun. asiaan, mene nyt jo hyvä mies pollarilaitokselle, jos et sitä vielä tehny!!
   
 18. smuige

  smuige Gearhead

  mä satun tuntemaan hra "ParDe":n, kohtuu spede
  5min kuukelia poiki tällasen http://www.tukores.fi/pdf/104.pdf ja sivu 12, mutta voihan ton nimisiä olla useitakin mutta ala ja paikkakunta täsmää
   
 19. Maria

  Maria 1st gear

  Saahan "Suomi-kirjasta" (= väestörekisteri) selville että montaks Erno Kuvajaa Turun seudulla asuu tai yleensäkään Suomen maassa ja ihan 100% varmuudella ja numerotiedustelusta kans mutta huonommilla tiedoilla.
  Kuvaja on reilulla 400:lla elävällä miehellä nimenä tätä nykyään eli ei kumminkaan yhtä yleinen kuin joku Virtanen tai Laaksonen.
  Näin kertoo Väestörekisterin nimipalvelu https://192.49.222.187/nimipalvelu/defaul.asp
   
 20. studio57

  studio57 Gearhead

  eihän siitä selivinny et oliko tilannu yksityisenä vai yrityksenä ja lisäksi jos firmalla ei ole omaisuutta tilanne on täsmälleen sama eli tyhjästä on paha nyhjästä jos rahaa ei enää ole
   

Kerro tästä muillekin!