Hummer H1 tuonti USA:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja forssu, 3.2.2009.

  1. forssu

    forssu Gearhead

    Mites nyt ois vähän kiire tehä päätöksiä...

    Saako H1 4D Wagon Hummerin rekisteröityä yhä vieläkin kuorma-autoks? (tarpeeks kun googlasin ni löyty jo joku läppy mistä sain käsityksen että laki muuttunut vuodenvaihteessa...)

    Tarviikohan kesäkuu -96 valmistettuun autoon tehä paljon jos ja kun meinaa kilpiin?

    -jani-
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Miks ei sais? Kyllä mun mielestä saa edelleen. 6/96 tarttee e-valot
     
  3. forssu

    forssu Gearhead

    Taitaa olla valot siinä kintailla joutuuko vaihtaa. Mitenhän "CD title", eli poistettu kilvistä. Kai siinä jotkuu paperit on niin pitäshän tollanen saada kilpiin?

    Vai lataudunko jo fiiliksiin että joudun myyä sen venäjälle...
     
  4. Olemme laittaneet asiakkaallemme esim 2000 mallin joka meni mallikkaasti kilpiin.
     
  5. hyeena

    hyeena 1st gear

  6. forssu

    forssu Gearhead

    Eilen just löysin ton AKE:n läpyskän kun konttorilta kyselin knoppeja. Vielä kun sais tietää auton ekan käyttöönotto päivän ni sehän se ratkasee paljon. Tehtaasta putkahtanu kesäkuu -96. Todennäkösesti joutuu pakokaasu lappuja ettimään jostain...jos joku niistä jotaa tietää niin apu ois jo näin etukäteen paikallaan...
     

Kerro tästä muillekin!